Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya güzel olmuş, ben beğendim.![]()
arka fon çok göz alıcı olmuş ama fena değil eline sağlık
Teşekkürler hocam keşke girebilsem tasarım ekibine
Eline sağlık Güzel düşünülmüş ama tasarımlardan gına geldi ya geliştirdiğiniz tasarımları admine yollayın logoları değiştirsinler yada herhangi bir yerde kullansınlar yada paylaşmayın![]()
İlla ki sizi görüyorlar, eğer uygunsanız bir gün girersiniz.Bence devam edin böyle.
Teşekkürler hocam amacım tasarım ekibinin dikkatini çekebilmek
aga grafik tasarımda yani akşama kadar grafik tasarım görüyorum hayır benim için logo tasarlarmısınız desem özel istek yapmıyoruz diyceksiniz ben ne anladım o işten![]()
Ellerine sağlık, logolar tanıdık geliyor bir yerden![]()
Beğenmenize sevindim hocam sizce beni tasarım ekibine alırlar mı (telefonla yaptığım için alınamazmışım galiba ama yine de soruyom) :mahcup
Beğenmenize sevindim hocam sizce beni tasarım ekibine alırlar mı (telefonla yaptığım için alınamazmışım galiba ama yine de soruyom) :mahcup
telefondan yaptığın tasarımlarla alınmasın dostum ai ps gibi programları kullanabilmen gerek bunun içinde bilgisayar gerek maalesef
Yazar mısınız hocam özelden tg adresiniziGrafik timi için mobil grafik tasarımlar hafif kalıyor, daha doğrusu ne kadar uğraşılsa da çok da profesyonel işler çıkmıyor..
Yani burada senin çalışmana bakacak olursak logoları zamanında ben çizmiştim zaten, onun haricinde bir arkaplan üzerine oturtulmuş logolardan başka birşey göremiyorum..
Hatta diğer üyeler, logoları da sen hazırladın sanmış, ben bu tarz şeyleri kafasına takan biri değilim ama bunları bence nezaketen belirtmek gerekirdi.
Onun haricinde grafik timine girmek istiyirsan bir Photoshop programı kullanmayı dene..
Yapamadığın yardıma ihtiyaç duyduğun zamanlarda da çekinmeden telegram adresimden yardım isteyebilirsin, özel mesaj yoluyla gönderebilirim..