Tip hocasindan İlgİnÇ bİr ders

lionsemir

Üye
22 Tem 2010
160
0
TIP FAKÜLTESİNDE DERS....!!

Tıp fakültesinde ilk kez kadavra ( ceset ) başına toplanan ogrenciler,bayağı bir merak ve ilgiyle kadavrayı incelemektedirler.

Profesör dersine başlar; 'Tıpta iki şey doktorlar için çok önemlidir, ilki insan vucudu ile ilgili hiç bir şey sizin için iğrenç olmamalıdır.
Örneğin,'der ve parmagini cesedin makatına(poposuna) sokar ve çıkartıp kendi agzına ***ürür.
Hadi bakalım şimdi sizlerde aynı şeyi yapınız !'
Ögrenciler şok içinde, hepsi duraksarlar ama bakarlar ki profesör çok ciddi, istemeye istemeye hepsi sırayla kadavranın poposunu parmaklayıp sonrada emerler. Öğrencilerin hepsi bu işin tadına bakıp berbat bir hale gelmişken, profesör konuşmasını sürdürür;

'Bir tıp doktoru icin ikinci en onemli nokta gözlemdir' der ve devam eder;
'Ben kadavranın makatına orta parmagımı soktum ama kendi agzıma işaret parmağımı ***ürdüm..
Şimdi bir doktor icin, dikkat etmenin ne kadar onemli oldugunu da öğrenmiş bulunuyorsunuz….!
smile.gif
 

denizsolok

Katılımcı Üye
18 Tem 2007
360
0
İstanbul
bunu daha önce olacak okadar da canlandırmışlardı.tabi orda makat olamayacagından :) sidik dolu bardağa sokmuşlardı parmaklarını :):)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.