Öncelikle selamunaleyküm arkadaşlar.
.TK uzantılı siteleri hacklemek ve açıklarını bulmak için hangi programı kullanmalıyım ?
.TK uzantılı siteleri hacklemek ve açıklarını bulmak için hangi programı kullanmalıyım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.turkhackteam.org/web-ser...ullanarak-site-hacklemek-resimli-anlatim.html
Burda yazı yok full resim herlade karışık gelemyecektir. bi sorun olursa alıntıyla sorabilirsin
öncelikle Aleyküm esselam
rütbene ve yazdığına bakılırsa hacking'te başlangıç aşamalarındasın. sana önerim havij ile sql açık araman bulamassan ddos atağı atarak patlat siteyi .tk ise(yüksek ihtimalle) bir yıllık ücretsiz hosting almış amatör sitelerdendir. eğer bu site çok sağlam diyorsan arkadaşlar başka yöntem önersin sana
Analyse yapınca There is no input to inject. Please enter a input paramete or user %Inject_Jere%tag to define injection placa hatası alıyorum
Bravo dostum post kasmak için 2014 te açılan yardım konusunu hortlattın cidden bir şey demiyorum.site açıkları çokturbulmak zaman ister ve sabır