Kardeşim yabancıların olayı netten yaptıkları alışveriş reklam vs. ile oluyor onlara 500 token veren reklam Türkiyeden sadce 1 token veriyor..Yabancılar hileyle filan yapmıyorlar neden yapamıyorlar çünkü topeleven tokenleri para ile satıyor yani eski açıkların tamamı fixli..Sakın netten face hesabını filan girip tek seferde 100 token filan kazanıcam deme faceden de olursun..
Ancak şu an çalışan bi yöntem var kendimde kullanıyorum..Sıkıntı şurda zahmetli iş..
Ben yinede sana kısaca anlatayım..İlk önce face yaşın 18den büyük olacak..Sora face hesap ayarlarından dili avrupa dillerinden biri yap..Sora hotspot shild kurup ıp değiştir..Ve topelevenin resmi sitesine gir..Faceden değil resmi sitesinden..Girdiğin zaman üstte win tokens yazan yeri tıkla ordaki reklamlardan genelde download olanları indir pcye kur..Kurulumlar bittikten sora 15 dkk içinde token hesabına gelir..Yalnız sıkıntı şurda hotspot shild ve indireceğin prolar pcde kalacağı için deep kurmanı tavsiye ederim olmadı bi kafeye git orda dene..
İstersen normal olarak gir ve bak topelevene sponsorlarda sadece 1 kaç token göreceksin dediğim yöntemle girdiğinde yabancı olarak girdiğin için yüzlewrce tokenle karşılaşavaksın..Zamanım olmadığı için ayrıntılı anlatamadım..
Özelden bana msn adresini verirsen sana geldiğimde kesin sonuç alacağın şekilde anlatırım..