B bycakir16 Yeni üye Katılım 5 Ağu 2011 Mesajlar 21 Tepkime puanı 0 Kredi 0 5 Eyl 2011 #1 Başlıktada anlattığım gibi kardeşim top eleven hilesi Bilen var mı varsa özelden msj atabilir mi ?? şimdiden teşekkür ederim . Saygılar
Başlıktada anlattığım gibi kardeşim top eleven hilesi Bilen var mı varsa özelden msj atabilir mi ?? şimdiden teşekkür ederim . Saygılar
C CreMieu-X' Kadim Üye Katılım 16 May 2010 Mesajlar 5,532 Tepkime puanı 0 Konum Burbank Kredi 0 5 Eyl 2011 #2 Burayı İnceleyiniz. Burda Bir Sürü Hileden Bahsetmiş Ama Oynamadığım İçin Anlamadım. Oyla 0 Downvote
J JersaW Katılımcı Üye Katılım 6 Ağu 2011 Mesajlar 778 Tepkime puanı 0 Konum Şehir diyomus venüs yazdm pardon ustaa :D Kredi 0 5 Eyl 2011 #3 CreMieu-X'' Alıntı: Burayı İnceleyiniz. Burda Bir Sürü Hileden Bahsetmiş Ama Oynamadığım İçin Anlamadım. Genişletmek için tıkla ... pes gibi felan bi oyun heralde korgenaralim. Oyla 0 Downvote
CreMieu-X'' Alıntı: Burayı İnceleyiniz. Burda Bir Sürü Hileden Bahsetmiş Ama Oynamadığım İçin Anlamadım. Genişletmek için tıkla ... pes gibi felan bi oyun heralde korgenaralim.