Top eleven token hilesi arıyorum?

pinelayps35

Yeni üye
11 Eki 2012
29
0
Arkadaşlar yabanci ülkelerdeki insanlar bir sürü hileler kullaniyor token,cash vb. Ama biz indiremiyoruz indirmek için o sitede bi takim görevler veriyorlar olmuyor boş işler. kısacasıı konuya geçersem son bir kez daha token hakkında konu açıyorum diğer konularimda yardımcı olan olmadi exe.li token hilesi ariyorum eğer yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
 

pinelayps35

Yeni üye
11 Eki 2012
29
0

pinelayps35

Yeni üye
11 Eki 2012
29
0
bir fikrim yok ama bir arastirayim bakalim ne bulucaz

Araştırmana gerek bile yok 1000 tane şeyin nerdeyse içinden çalışanını buldum halada çalışıyor hilenin youtube videosunda yorumlara baktım 2 saat 3 saat önce,1 gün önce,2 gün önce herkesden olumlu bir cevap gördüm dediğim linkten indirebiliyorsan indir başka hile olsa bile çalışmıyor en günceli yukarda verdigim link hayırlısı..
Ben linki veriyim sana yine;

Download - Top Eleven Football Manager Cheats Token and Cash | HACKTEAM.eu - Hacks, cracks, keygens, generators, cheats, bugs, exploits, clone, script, nulled, jailbreaks, serials, premium, free
 

blackscream

Yeni üye
22 Eyl 2009
5
0
buldum dediğin gibi winrarlı pass larıda böle sitelere yüklemiişler anlaşılan yalan oldu bu iş peki merak ettiğim gerçekten çalışıyor mu ki bu ve benzeri programlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.