Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu combolistleri kendim elde etmek için yani hesapları kendim bulmak için ne yapabilirim?Merhaba, eğer sorunuzu doğru anladıysam şöyle anlatmak isterim. İnternette combolistler oluyor Spotify Combolist diye aratırsanız sizin için ilgili sonuçlar önünüze çıkacaktır. Bu combolistlerin içerisinde k.adı ve şifreler bulunuyor ve bu sayede Account Reaper adlı programda aralarından çalışan ve uygun olan hesapları sana sunuyor. Bu programı YouTube üzerinden araştırırsanız oldukça kaynak çıkacaktır size indirme linkini bırakıyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar dilerim.
Account Reaper Konusu
Bunu "CrackmeTurkey" Diye bir siteden aldım buyur işine yarar gibi.Merhabalar. Spotify hesaplarını toplu bir şekilde ele geçirmek için neler öğrenilip neler yapılmalı? Hangi araçlar kullanılmalı bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Yardımlarınız için teşekkürler konu hakkında aydınlandım.Bunu "CrackmeTurkey" Diye bir siteden aldım buyur işine yarar gibi.
Gmail ve kullanıcının şifresi mevcut ve sanırsam "" 200 e aşkın hesap var"".
Şimdi geleyim soruna ya kendın yaparsın
onun için konu:
Combolist Nedir ve Nasıl Hazırlanır ?
https://www.youtube.com/watch?v=oX7e43R51lk COMBOLİST NEDİR VE NASIL HAZIRLANIR? Combolistler hedefimizde olmayan bilinmeyen kişilerin hesaplarını ele geçirmemize yarar. Peki, ne hesabı diye soracak olursak? Bu tamamen sizin kod bilginize ya da araştırmalarınıza kalmış. Kendi programınızı...www.turkhackteam.org
"*Yada benim gibi googla Spotif combolist yazarsın sadece Spotify için geçerli değil her platforma yapa bilirsin.
Yardımlarınız için teşekkürler konu hakkında aydınlandım.Merhaba, eğer sorunuzu doğru anladıysam şöyle anlatmak isterim. İnternette combolistler oluyor Spotify Combolist diye aratırsanız sizin için ilgili sonuçlar önünüze çıkacaktır. Bu combolistlerin içerisinde k.adı ve şifreler bulunuyor ve bu sayede Account Reaper adlı programda aralarından çalışan ve uygun olan hesapları sana sunuyor. Bu programı YouTube üzerinden araştırırsanız oldukça kaynak çıkacaktır size indirme linkini bırakıyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar dilerim.
Account Reaper Konusu