toplu wordpress site hackleyebileceğim tool varmı shell atabileceğim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapay zeka ile bir tool yaptım tüm exploitleri fln ekledim cms cse açığı olsun xmlrpc olsun sql olsun tüm hepsini ekledim tarıyor ama otomatik wp-admin oluşturmasını veya shell atmasını istiyorum bulduklarına sızması için yapmıyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım manuel girecek bilgim yok yapay zekayla yaptırdım acıkları buluyor manuel olarak kaydedıyor sonrada wp-admin oluşturuyor veya shell yüklüyor ama yüklendi yazdıklarına bakıyorum dosya yoluna shell yüklenmemiş oluyorTopluca wp hackleyemezsin. Fakat zero-day dediğimiz exploitleri kullanarak, daha yamalanmamış zafiyetli eklentili siteleri bularak exploit edebilirsin.
Yapay zeka sana tarama yaptırabilir, ancak sızma aşaması otomasyona gelmez. Önce bir WordPress sitesine manuel olarak nasıl shell atıldığını öğren (örneğin DVWA, TryHackMe gibi platformlarda pratik yap), sonra o bilgini AI ile kodlamaya dök.yapay zeka ile bir tool yaptım tüm exploitleri fln ekledim cms cse açığı olsun xmlrpc olsun sql olsun tüm hepsini ekledim tarıyor ama otomatik wp-admin oluşturmasını veya shell atmasını istiyorum bulduklarına sızması için yapmıyor neyi yanlış yapıyorum anlamadım manuel girecek bilgim yok yapay zekayla yaptırdım acıkları buluyor manuel olarak kaydedıyor sonrada wp-admin oluşturuyor veya shell yüklüyor ama yüklendi yazdıklarına bakıyorum dosya yoluna shell yüklenmemiş oluyor