Total War Attila Yeni Crack Fix 'Tüm İşlemciler İçin # Oyundan atma sorununa çözüm !

'BozKurt

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Tem 2013
11,181
6
İstanbul
U9U5bk.png

Sorunda düzgün crack çıktı arkadaşlar, hem de tüm işlemcilerde direk çalışıp otomatik olarak ayarlıyor işlemcinize göre crack'i! Üstelik DLC'leri de açıyor! Kurulum açıklamasını dikkatli okuyup adım adım yaparsanız sorun yaşamazsınız!

Kurulumu dikkatli okuyup adım adım uygulayın:

1. Bildiğiniz gibi oyununuz mutlaka \Steam\SteamApps\common\Total War Attila klasörüne kurulu olması gerekli, değilse kes/yapıştır yoluyla direk 'örnek olarak' C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common o klasörüne taşıyın!!!
2. Aşağıdan indirdiğiniz dosyayı rar'dan çıkartın ve çıkan tüm dosyaları ve klasörü oyunun kurulu olan dizine atın.
3. CPUID.Patch adlı dosyayı yönetici olarak çalıştırın, işlemcinize göre crack otomatik yapılacaktır!
4. Steam'i çalıştırın, giriş yapıp çevrim dışı yani offline mod'ta çalıştırın.
5. Steam'e girş yaptıktan sonra sol altta Oyun Ekle'ye tıklayıp Attilb.exe'yi göstererek steam kütüphanemize ekliyoruz.
6. En son adım olarak da eğer herşeyi düzgün yaptıysanız oyunun kurulu olduğu klasörde “launcher” adlı klasörün içindeki sadece launcher.exe'yi çalıştırın hepsi bu, karşınıza böyle bir ekran çıkacak, 'Oyna' ya tıklayarak giriyoruz:

Güncel update ve crack eklenmiştir .


İndirme Linki



Virüstotal Linki

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

LabiRenT

Yeni üye
30 Ağu 2007
23
0
teşekkürler deneyeceğim şimdi bakalım olacak mi steam hatası alıyordum ama.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.