TR/Genome.rlck ve TR/Droppen.gen Virüsleri Hakkında Bilgi [YARDIM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Kas 2010
132
0
Arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi TR/Genome.rlck ve TR/Droppen.gen adlı iki tane virüs yakaladı Avira bu virüsler nedir ? işlevleri nedir ? bilgi çalmak mı yoksa bilgisayarın işleyişini bozmakmı yada yavaşlatmak mıdır nedir ? araştırdım bulamadım size danışayım dedim ve birde bu virüsler çokmu zararlıdır silinmediği taktirde ne tür etkileri bulunabilir ?



Şimdiden Teşekkürler.
 
10 Kas 2010
132
0
Dropper gen bir oyunun clienti yani oyunnun ana dosya exe sini oluşturuyor , diğeri ise launcheri . Avira bunları kolaylıkla siliyor tamam ona lafım yok ancak zararı varmıdır bu viruslerın tabi illaki bulunur ancak çokmudur ?
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.