Arkadaşlar biz bir arkadaş grubuyla trabzonda 1 hafta kadar kalmak istiyoruz ama garsonluk vari bir iş bulursak bu 1-1.5 ay kadar olabilir uygun yerler var mıdır hem hem barınma hem de çalışma için (yaş 17)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalmak için merkez mi daha iydir sence ilçeleri mi uzungöl falan olur mu yani doğal ortamda istiyoruz biraz
Boşver Trabzonu Rizeye gel :d
rizede nasıl imkanlar bi ayderi biliyorum rize ile ilgili :d merkezi nasılBoşver Trabzonu Rizeye gel :d
rizede nasıl imkanlar bi ayderi biliyorum rize ile ilgili :d merkezi nasıl
Dostum Rize gerçekten güzeldir ama bana göre Trabzon'un imkanları biraz daha iyi ama dediğim gibi sen bilirsin ancak, diyorsan ki iki yeri de görmek istiyorum zaten yakınlar bir otobüse atlayıp kısa sürede gidebilirsin kolay gelsin şimdiden![]()
eyvallah çok saol önce trabzon o zaman :dDostum Rize gerçekten güzeldir ama bana göre Trabzon'un imkanları biraz daha iyi ama dediğim gibi sen bilirsin ancak, diyorsan ki iki yeri de görmek istiyorum zaten yakınlar bir otobüse atlayıp kısa sürede gidebilirsin kolay gelsin şimdiden![]()
eyvallah çok saol önce trabzon o zaman :d