Trafik Kazası Hk.

HackeR CreaTure

Katılımcı Üye
25 Ağu 2017
768
0
Germany
Arkadaşlar Yaklaşık 1 Ay Önce Motor İle Trafik Kazası Geçirdik. Yani Motor Dediğim Elektirikli Bisiklet Fakat 40 Kmh Hızı Geçtiği İçin Ehliyet İsteniyormuş. Ben Motorda Artçıydım Yani Arkada Oturuyordum, 8 Yaşındaki Bir Çocuğa Çarptık. Çocuğa Çarptığımız Gibi Ayağa Kalktık Sürücü Arkadaşım Bana Sen Git Ben Gelicem Dedi Bende Gittim Ama İçime Sinmedi Bir Arkadaşımı Alıp Geri Döndüm Arkadaşım Hastaneden Geldiğinde Karşı Tarafın Ailesinin Şikayetçi Olduğunu Fakat İfadesinde Tek Olduğunu Söylediğini Söyledi Bana. Kimseye Birşey Söyleme Dedi Bende Kimseye Birşey Söylemedim Arkadaşım Bugün Bana Seninde Adın Geçmiş Mahkeme Kağıdında Falan Dedi Bana Herhangibi Bir Zarar Gelirmi?

Not: Çarptığımız Çocuk Hariç Kimsede Bir Yara Yok. Karşı Tarafında Durumu Ağır Değil. Ufak Tefek Çizikler.
 

Khapadi

Üye
25 Mar 2018
92
0
43
Eskişehir
Hayır herhangi bir sorun olmaz.Bir arkadaşım düşük bir hızla çocuğa çarpmıştı.Çocuk yola atlamış.Kamera kayıtları ile olay çözülmüştü.Küçük bir kaza olmuş herhangi problem yaşamazsınız.Zaten çocuktada bişey yokmuş.Bu gibi binlerce kaza oluyor bir günde :)
Karşı taraf istediği kadar şikayetçi olsun bişey çıkmayacaktır.
 

'Rookie

Kıdemli Üye
1 Eki 2017
2,978
31
sorun olacağını sanmıyorum ama karşı taraftan özür dileyip bir özür yemeğine davet etmeniz veya ziyaretlerinizi yapmanız karşı tarafı yumuşatacaktır herhangi bir ceza ve sorun olayı yaşanmaz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.