Trojan Yasal Suçmu Bi Bakın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 Haz 2012
122
0
Evet Beni Paradise Trojan Kullanıyorum Ve Bi Nedenden Dolayı Sahibini Aradım Cevap Vermedi Bu Trojan Yapmak Suçmu Yani Adminİ İçeri Almış Olabilirlermi Bende O Yüzden BeN Aradım Diye Beni Bulurlarmı?
 

gencstyle

Üye
4 Eki 2010
123
0
Aradım Diyorsun Kardeşim Yani Dosyayı Karşı Tarafa Aktarıp Açıldısa Ve Bilgiler Gelmişse Tabikide Suç !
Ama Sadece İnernette Aradın sA Değil kardeşim içini ferah tut ;)
'SaygıLaR CampeR HackeR'
 

mustoyildiz

Katılımcı Üye
12 Haz 2010
748
0
kardeş boşuna panik yapmayın program halen aktif olarak kullanımda sahipleri de çok da rahat yaşıyolar herhangi bir güvenlik tehlikesi yoktur programı güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca telefon da şuan açık durumdadır.
bilgi için : Paradise Trojan
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.