Trojan yedirme taktikleri

Jeav

Katılımcı Üye
15 Mar 2018
384
0
Adana
Artık bilgisayar kullanıcıları bilinçli, bilmedikleri dosyaları asla indirmiyorlar. İndirseler bile AntiVirüsleri ötüyor. Bu konumda karşıdaki kişiye nasıl Trojan yedirebilirsiniz onu anlatacağım.

Vezqjf.gif


Kesinlikle Yapmamanız Gerekenler:

1)
Kesinlikle kişi ile muhabbetiniz iyi olmadığı sürece bu işlemi başlatmayınız

2)
Kesinlikle kişiye Trojan'ı attıktan sonra "oo hackledim seni salak" gibisinden ifadeler kullanmıyoruz, hatta ip adresini aldım hehe diyip kişinin sizi lamer sanmasını sağlayabilirsiniz bu seferde daha az dikkat çekmiş olursunuz..

3)
Asla karşı tarafa isim, soy isim vermiyoruz. Gerekirse sahte isim veriyoruz. Yoksa karşı tarafın size yapabileceklerini sevmeyebilirsiniz..
Vezqjf.gif



Tam olarak sohbet şu türden, şekilden geçmeli;

+Selamun Aleyküm, nasılsın gardaşım
-İyidir valla seni sormalı
+İyi diyelim iyi olalım :)
-Ya gel csgo girek
+Onu boşverde bende oyun yapıyodum deneme onlineli falan birlikte girelimmi? Çok bişe yok ama sade zombi öldürmeli falan link atayım mi deneme yaparız?
-Neden olmasın csgo sonraya kalsın...
...
-Olum noldu lan buna açılmıyo
+Valla bilmiyom demekki olmuyo.

yada

-Olum noldu lan buna açılmıyo
+İp adresini aldım eheh didiyos atçam .d
-Sen nasıl bi lamersin ya :D At bakim Nolcak :D

Vezqjf.gif


Kişi sizi beceriksiz biri falan sanıcak ama siz o sırada bilgiler için e-mail ini kontrol ediyor olucaksınız :) Sonrada bi bakmış Sosyal Medya Hesabı Hacklenmiş :)





Vezqjf.gif


Yazı Yardımcı Oldu İse
376Dqx.gif
Butonuna Basarak Sizde Bana Yardımcı Olmuş Olursunuz

Vezqjf.gif
 
15 Mar 2018
193
0
Ankara
İlk keylog yediğimde:
Adam dosyayı paylaşıyordu herkes kesin oluyor diyordu bende tamam indireyim dedim. Bir baktim tıkladım sonra olmadı. Sonra buna istek attım olmuyor dedim direkt pc kapattı. Ben korkmazmıyım ? O Anki korkuyu unutamam. Sonra facebook hesabını tam kaparken tekrar pc kapattı. tam korktum Tam o zaman banyoya giricektim. Banyoya girdimmi çıkmam 30 dakika sürüyor ama Bilgisayar'da virüs olduğunu anlayınca banyodan girip çıkmam bir oldu. 5 dakika sürmedi.
Sonra bunla konuştum yapma kardeşim falan dedim. Buda tamam kardeşim dedi Ama pazartesi olunca.
Tekrar Kapattı bilgisayar'da abim vardı. Ne oluyor dedi sonra anlattıktan sonra Bana bırak dedi. Bende pcden anlamıyor etmiyor dedim. Ne yapıcak dedim. ?
Öyle tehditler varki Abim tehditleri savuruyor çocuk korkudan bu sefer ne yapıcagını şaşırdı. Tamam abi yapmam abi söz falan dedi. Salı günü olunca tekrar kapattı bilgisayarı bende Skype'den yalandan beni dinliyordu o. Arkadaşlara Diyordum Polise gitcez zaten bir daha kapatırsa bunu duyunca tam tutuştu. Sonra ComboFix falan indirdim sildim virüsü öylesine anlatmak istedim. :D
Olay (2Sene önce yaşandı. Yalan falan değildir.)
 
Son düzenleme:

Jeav

Katılımcı Üye
15 Mar 2018
384
0
Adana
İlk keylog yediğimde:
Adam dosyayı paylaşıyordu herkes kesin oluyor diyordu bende tamam indireyim dedim. Bir baktim tıkladım sonra olmadı. Sonra b..

Yediğin keylogger değil server'dir. Benim bildiğim keylogger ile bilgisayar kontrol edemezsin. Keylogger Sosyal Mühendislik işidir, işini farkettirmeden yapmaktır
 

BananaHacker

Uzman üye
1 Ocak 2016
1,140
0
Defacer City
Bunlar insanları kandırmanın herhalde %2 si felandır.sosyal muhendislik ve kendi kafanızda kurduğunuz oyunlar ile insanları çok kolay oltaya getirebilirsiniz.
 

KomutanScorpion

Yeni üye
15 Mar 2018
15
0
5 Bin kişiye nasıl trojan bulaştırdıgımı size anlatıyımmı
yotubede bi video altına yorum yazdım indirme linki verdim dünyanın en korkun oyunu diye
sonra facebook ta youtube yorum pump ta linki verdim 100 kişi begendi yorumu en üstte hayvan gibi gözüküyodu sonra kurbanlar kendiliginden geldi istiyen facedeki oguruba kayıt olsun youtube yorum pump ismi gurubın
 
18 Mar 2018
133
1
Yöntemler kişiye göre düzenlenmeli. Sen bilişim konusunda bilgisiz bir kişiye 2. maddeyi uygularsan eleman lamer falan ne bilmez. Direkt virüs olduğunu anlar, tabii attığın virüs ile neler yapabileceğini bilmese bile silmek için elinden geleni yapacaktır.
 

Ataerimz

Katılımcı Üye
15 Mar 2018
507
2
Guadalajara
galiba bu benim yeteneğim doğuştan beridir var galiba :) birine trojan yedirtmek o kadar zor olmamalı fotoğraf video mp3 altına gizlenebilir. flash bellekte autorun olarak çalıştırtılabilir. daha birsürü taktik var ben canım sıkılınca arkadaşlarıma yapıyorum mesela. elinize sağlık bu arada.
 

white shade

Uzman üye
24 Eki 2014
1,832
13
Mars
galiba bu benim yeteneğim doğuştan beridir var galiba :) birine trojan yedirtmek o kadar zor olmamalı fotoğraf video mp3 altına gizlenebilir. flash bellekte autorun olarak çalıştırtılabilir. daha birsürü taktik var ben canım sıkılınca arkadaşlarıma yapıyorum mesela. elinize sağlık bu arada.

Uzun yıllardır autorun metodu çalışmıyor.Normal USB ler için konuşuyorum.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.