Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Host discovery disabled (-Pn). All addresses will be marked 'up' and scan times will be slower.Selamlar, rica etsem bırakacağım komutu aynı ip adresi üzerinde dener misiniz? Komut: "nmap -Pn ip" Sonrasında sonuç verirse ekran görüntüsünü iletirseniz sevinirim. İyi forumlar.
0.083s'lik bir gecikme var.Host discovery disabled (-Pn). All addresses will be marked 'up' and scan times will be slower.
Starting Nmap 7.91 ( Nmap: the Network Mapper - Free Security Scanner ) at 2022-07-04 14:21 EDT
Nmap scan report for 10.10.204.194 (10.10.204.194)
Host is up (0.083s latency).
Not shown: 995 filtered ports
PORT STATE SERVICE
21/tcp open ftp
53/tcp open domain
80/tcp open http
135/tcp open msrpc
3389/tcp open ms-wbt-server
Nmap done: 1 IP address (1 host up) scanned in 6.32 seconds
hocam sonuçlar gösteriyor fakat ping atmıyor çok anlam veremiyorum
Hocam bir şey daha soracaktım izninizle ben bu ağa bağlanıp bağlanmadığımı kontrol etmek istedim orda şuan ağa bağlıyım ve makine üzerinde arama yapabilirim değil mi ?0.083s'lik bir gecikme var.
Nmap ile soruyorsan, evet.Hocam bir şey daha soracaktım izninizle ben bu ağa bağlanıp bağlanmadığımı kontrol etmek istedim orda şuan ağa bağlıyım ve makine üzerinde arama yapabilirim değil mi ?
Tamamdır teşekkür ediyorumNmap ile soruyorsan, evet.
Rica ederim, eğer sorununuz çözüldüyse konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.Tamamdır teşekkür ediyorum