Benm temmuz ayı faturam 30 unda kesilcek , fakat kotalı 6 gb ,4.56 gb olmasına ragmen faturam 75 tl cıktı bu nasıl olur kotayı aşmadm ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce aradım bana 20 sinden sonra detaylı bilgi verilcek dio normalde 40 tl kotalı daha kotayı aşmama 2 gb var bunlar bana 75 tl fatura dio anlamıs deilim .. .s
Kardeşim 40 tl ye 6 gb kullanmıyosun bile ama katlıyolar ikiye . orda bi oyunlar dönüyor bende 30 tl lik 6 gb tarifeye üye olmuştum . kotayı aşmayınca 70-80 geliyodu aştığımda 120 + geliyodu . bende geçtim sınırsıza 52 tl ödüyorum . oturduğum yerin hatları da yeni çekildi fiberoptik kablo döşemişler sağolsunlar1000+ kb/s hızla indirme yapıyorum ve ben 6 gb ı bi günde kullanıyorum
yeri geliyo 10-15 gb kullanıyorum günde ama ilk ay dışında 1 kuruş fazla geldiğini görmedim .. seninde ilk ayınsa eğer ; bağlantı ücreti dosya masrafı bilmemne geçiriyolar ilk ay
![]()
![]()
ilk ayım deil ilk ay aşmama ragmen 10 gb olmasına ragmen 67 ödedim ama bu ay biişi yaptılar ..
anonymousun tel neydi :d