TÜBİTAK projemiz için parlak fikir lazım.

Prepantos

Katılımcı Üye
27 Haz 2016
303
0
Merhaba arkadaşlar TÜBİTAK projesine katıldık bana parlak bir fikir verecek varmi?
Her ne olursa olsun farketmez.
 

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
Sponsor yok ise işiniz zor hocam,yapacaklarınız kısıtlı olur ama hayaliniz bunun önüne gecebilir 3 kişi olarak ne yapmak istediğinizi tam olarak bilirseniz sponsor bulmakta kolay olur bu proji sahiplenecek firmalar size sponsor olabilirler
 

BÖKE

Yaşayan Forum Efsanesi
20 Ağu 2016
8,754
411
benim tavsiyem Prototip yapmanız,çizim programı sketchup ı öneririm çok boyutlu olmasına rağmen kullanışı kolaydır,
 

GHOST CLOUD

Kıdemli Üye
25 Haz 2015
2,534
0
ÖTÜKEN
Yapılmamış ve orijinallikle alakası yok kardeşim adamlar geçen yıllarda mikrodalga önünde yetişen bitkinin zamanla alacağı zararları yapmışlar yüzlerce muhteşem proje varken adamlar birinci seçildi. Önemli olan sadece proje değil uygulanabilirlik bu yüzden kendi özgün düşüncelerinle katılmanı tavsiye ederim. Biliyorsundur 1. olan gruba üniversite geçiş puansız :) Başkasının projesi ile için rahat edecek mi ?
 

rootsuz

Kıdemli Üye
10 Ağu 2015
3,482
0
Hocamız tam olarak bahsetmedi ama okuldan baya bir kişi katılıyor Bende kendi ekibimi kurdum 3 kişilik benle birlikte. Sponsorumuz yok. Eger begenilirse TÜBİTAKda sergileyecegiz.

Tğbitak 4006 projelerinde 3 kişi olmaz. Proje öğrencileri 2 tane olur. Diğeri öyle yardımcı gibi bişey olur. Ana öğrenciler ikiyi geçmez,.
 

brtarg

Katılımcı Üye
1 May 2016
291
0
hocam inovasyon yapın geliştirme yani mesela uzaktan kumandalı sırt çantası veya laptop çantası yada kendi elektirini üreten elektirikli eşyalar bir bisklet dinomasu işinize yarar
 

TheDarkFire

Kıdemli Üye
18 Mar 2015
2,993
0
Ödül için yapıyorsan bence yapma.
Heves ettiğin olmasını istediğin bir şey üzerinde gerçekten hoşuna gittiği için çalışıp ortaya çıkan bi projen olmalı bence. Yoksa gerisine gereken emeği vermeyeceğini biliyorum.
 

Lycis

Katılımcı Üye
29 Nis 2016
516
0
Şu çılgın okul projeleri :)
ben bir C# yazılımı yapmıştım maddeyi seçtiğinde sana iletken olup olmadığını söylüyordu bu tip bir şey yapabilirsin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.