tüm herkeze slm I turk hacker

19 Tem 2009
166
0
Merhaba arkdşlar adım onur bu hack işiyle 2 seneden beri uraşıyorum şuana kadar 92 tane site hackledim ve çökerttim ayrıca kendi timimde var kendi yazılımlarım var ilerleyen günlerde forumda sunucağım şimdilik bukadar beni gün geçtikçe tanıyacaksınız inşallah seversiniz beni.

By_ErişilmeZ
ErişiLmeZ Team
 

Deokiton

Katılımcı Üye
2 Tem 2009
901
0
MANİSA
öncelikle hoşgeldiniz hepiniz bizim için dostsunuz , bu arada başlıktaki gramer hatasını ben düzeltiyim ;)
asıl başlık:tüm herkeze slm I turk hacker
düzeltilmiş hali:tüm herkeze slm I am Turkish hacker
hatalar = geniş zamanda kullanıan öznede am\is\are ile birlikte kullanılması gerekir buna "to be" fiili denir birde turk diye bir kelime ingilizcede yoktur TURKISH vardır turk kullanmayın yabancı bir ada ülkesisini kısaltması tur 'dur yani indexlere turk yazarsanız TÜRK olduğunuz değil bir ada ülkesinin vatandaşı olduğunuzu sanırlar ;)
 

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
Erişilmez öncelikle hoşgeldiniz dökümanlarını bekliyorum.

asıl söylemek istediğim şu forum kurallarımızı okuyunuz flodd yasaktır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.