Merhaba THT ailesi aranızda pekte yeni sayılmam, gençlik yıllarımdan beri iyi kötü takibindeyim hep bir yerlerde kesişmişimdir THT ile artık bende aranızdayım
Daha önce gençlik yıllarımdan kalma eski üyeliğim bile vardır hatta tabi şuan hatırlamıyorum o nedenle yeni bir üyelik açmak zorunda kaldım. Temel alt yapım giriş seviyesinde var önceden 1923Turk diye bir oluşum vardı. Orada Dadaşlar Grup Komutanlığındaydım fakat gerçek hayat ve geçim derdi derken bırakmak zorunda kaldım bu işlere fazla yoğunlaşamadım ve sonrasında duydum ki 1923Turk kapanmıştı üzüldüm haliyle birçok dost edinmiştim orada hala birkaç arkadaşım ile görüşmekteyim. THT Ailesinde de aynı samimiyeti aynı dostlukları kuracağıma eminim.
Bu arada SQL ve ileri seviye Web Hack üzerine kendimi geliştirip THT AİLESİ'nin bir parçası olmak istiyorum hızlı bir araştırma ve deneme yanılma ile başaracağıma eminim bu konuda da sizlerden nacizane destek ve bilgilerinizi bekliyorum. Umarım foruma ve ülkemize nacizane katkım olur tabiki siz değerli abilerim ve kardeşlerimin desteği ile. Şimdilik bu kadar artık bende aranızdayım tabi sizde kabul eder uygun görürseniz sevgiler, saygılar. İyi çalışmalar.
Bu arada SQL ve ileri seviye Web Hack üzerine kendimi geliştirip THT AİLESİ'nin bir parçası olmak istiyorum hızlı bir araştırma ve deneme yanılma ile başaracağıma eminim bu konuda da sizlerden nacizane destek ve bilgilerinizi bekliyorum. Umarım foruma ve ülkemize nacizane katkım olur tabiki siz değerli abilerim ve kardeşlerimin desteği ile. Şimdilik bu kadar artık bende aranızdayım tabi sizde kabul eder uygun görürseniz sevgiler, saygılar. İyi çalışmalar.