Turbobit linklerini premium hızında indirme

1071malazgirt

Uzman üye
26 Haz 2015
1,781
8
Trafo
Konu silinsin lütfen artık işe yaramıyormuş.

Merhabalar THT okuyucularımız, internet dünyasında bir günde milyonlarca dosya indirme ve yüklemeler yapılıyor.Her geçen gün yepyeni şeyler çıkıyor ve insanlar bu ihtiyaçlarını internetten karşılıyor.Örneğin en yeni çıkmış bir oyunun dvd si piyasaya çıkar çıkmaz birileri orjinal oyunu alıp internete servis edip sayısızca insan bu dosyalara ulaşıp kendi bilgisayarına indiriyor.Bu yüzden upload adında birçok site bu sistemden rant kazanıyor.Premium satışları yapılarak sınırsız ve çok hızlı bir şekilde serverlerinde mevcut olan dökümanları premium üyelerine sunmaktalar.Peki premiumu olmayanlar ne yapacaklar? En yavaş hızda indirmeye ve birçok sınırlamalara zorunlu bırakılan internet kullanıcılarına özel bir resimli anlatım hazırladım.Ve bu makalemizde yardımcı olmaya çalışacağız.

Bu rant kapılarından birisi olan turbobit için çok büyük bir bilgiyi sizinle paylaşacağım.Eminimki bugün paylaşacağım makale fazlasıyla işinize yarıyacaktır.Çünkü internet hızınız çok düşük olmamak kaydı ile çok yüksek boyuttaki dosyaları premium hızında indirebilme fırsatını sizlere anlatacağım.Hemde tamamen ücretsiz.Öncelikle altını çizmek istediğim bir nokta var şuanlık anlatacağım şey sadece turbobit için geçerlidir; hotfile,rapidshare gibi siteler için geçerli değildir.Turbobit linkinimizin boyutu ne olursa olsun çalışmaktadır.Numaralandırdığım yerlere göre takip ediniz.
1-)Bu linke giriyoruz
2-)Site açıldıktan sonra 2 numaralı ok bulunduğu beyaz yere turbobit linkinizi yapıştırıyorsunuz.
3-)Linki yapıştırdıktan sonra 3 numaralı okun gösterdiği yerdeki generate butonuna basıp bekliyorsunuz.
4-) Ardından sizin turbobit linkinizi dönüştürüp 4 numaralı yerde yeni bir indirme linki oluşturacak o linke tıklayorsunuz.


98240016.jpg

5-)4 numaraya tıkladıktan sonra aşağıdaki sayfa açılacaktır.Aşağıdaki sayfada ise ok ile gösterdiğim yerdeki start dowlanda basıp dosyamızı premium hızında indiriyoruz.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.