Türk gençlerden ‘Hacker’ ordusu

karazafer_

Kıdemli Üye
11 Ağu 2009
2,267
4
System32
dostum anlamıyorsun ben mesela vb c c++ c# birazda py biliyorum linux sistemindede usta sayılırım fakat bırak hacker olmayı lamer düzeyinde bile değilken burdaki binlerce kişi ddos atınca hacker oluryor kendei görüşleri düzeinde.
Yani almazlar budan kimseyi.

aynen kesinlikle katılıyorum. fakat araştırdım da 2013 den beridir bu mevzu var sanırım birden nasıl gündeme oturdu anlamadım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.