Türk Hack Team Adına yapmış oldugum tasarım

12cmd12

Üye
17 Eki 2011
226
0
evet aslında bende okulda ogrendım ve butun ıslmelerımı artık o program uzerınden yapıyorum bence fotoshop gıbı olmasada iyi yeni başlayanlar ıcın
 

RoCKoLiX

Üye
6 Kas 2011
199
0

Bu arada Fireworks değilde daha profesyonel programlar kullanabilirsin.Cs4 vb.

Ama Eğer dalın Web ise Firewors de kendini geliştir..
 
Son düzenleme:

12cmd12

Üye
17 Eki 2011
226
0
evet o oyuzden kendımı gelıstırcem hatta sımdıdıden bı proje bıle aldım onu yapıp satcam :)
 

xXPesimisTXx

Kıdemli Üye
12 Tem 2010
3,619
8
İstanbul
Basit Olmuş ama Geliştirirsen emin ol daha iyi şeyler yapabilirsin.. ben 3 yıldır fireworks görüyorum ve çok iyi şeyler yaptım.. sende yaparsın basit biraz kafayı verince ;)
 

abdiyar

Yeni üye
25 May 2010
29
0
Erzurum
güzel olmuş demicem bu seni kısıtlar bencee kendini baya bi geliştir.Yarın Grafik dersim var of demek yerine tarın yeni bişe öğrencm dmen gerekmiyomu sence :)


sade_olan_by_abdiyar-d4im5ph.jpg
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.