Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende senin gibi beklemedeyim ama hicbir somut adim yokTürk hack team ailesi olarak İsrail siber Attack yapacak mıyız böyle bir planlama var mı ?
Bakalım hocam beklemekteyizbende senin gibi beklemedeyim ama hicbir somut adim yok
Sağol hocam bilgilendirilme içinBöyle bir saldırı olacakmı bilemeyiz ancak olursada bu saldırıları normal THT üyeleri değil Anka Underground Team, Anka RED Team gibi özel ekipler veya üyeler gerçekleştiriyor.
Bu linkten bu ekiplerin ve üyelerin önceden gerçekleştirdiği faaliyetlere ve kim olduklarına da bakabilirsin.
Haklısınız hocamDüşmanın hedefinde ne olduğunu bilmeden saldırmak mantıksızdır israil her türlü konuda ülkemizi abd'ye şikayet etmekde durduk yere ufacık bir siber saldırı direk israil basınına düşer buda ülke diplomasinini tehlikeye atabilir, unutma etrafta panel var ve yüzde yüz eminim mossadın eline çoktan geçmiştir ülkemizden yapılacak ufacık veri sızıntısı ölümcül sonuçlar çıkarır.
Haklısınız hocam normal diğer senelerde çok ciddi saldırılar yapılmıştı ondan sordumTHT, İsrail'e siber attack yapsa ne geçecek eline? Türk'ün gücünü tüm dünyaya mı göstermiş olacak? İsrail altyapısı mı çökecek? Ölenler geri mi gelecek? Aksiyon ve heyecan aramaya gerek yok. Ayrıca:
Filistin - İsrail Gerginliği hk. (UDY Kararı)
Bende böyle bir operasyon bekliyorum bende PC olsa tht adina saldırıp paylaşım yapardım 2 ay sonra inşallah bilgisayar gelince yapacağız ufak tefek bişeylerTürk hack team ailesi olarak İsrail siber Attack yapacak mıyız böyle bir planlama var mı ?
BekliyoruzTürk hack team ailesi olarak İsrail siber Attack yapacak mıyız böyle bir planlama var mı ?
nickinizi beğendim :=) öyle bir planlama yok hocam, selametleTürk hack team ailesi olarak İsrail siber Attack yapacak mıyız böyle bir planlama var mı ?
Sağol hocam sizin nickiniz güzelnickinizi beğendim :=) öyle bir planlama yok hocam, selametle
Kesinlikle hocam katılıyorumDevletin bir alt dalı değil burası olsaydı eğer public etmezlerdi herkes elini kolunu sallaya sallaya gezemezdi. Normal, klasik bir sosyal ağ burası KS'nin çok fazla "hack" ile ilgili dizi film belgesel izlediğini düşünüyorum. Azaltmasını öneriyorum çünkü hayat pembe boncuk değil.