Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda açılmış olan hesabımın kalıcı olarak silinmesini istiyorum. Profil veya ayarlar kısmında hesap silme seçeneğini bulamadığım için konu açma gereği duydum.
Merhaba değerli TürkHackTeam Üyeleri;
Son zamanlarda "Hesabımı Silmek İstiyorum." , "Hesabımı Kapatmak İstiyorum." , "Hesabımı Nasıl Kapatabilirim?" .vb konuların açılması ve bu konulara ayrı ayrı cevap vermek, açıklama yapmak durumunda kalmamızdan dolayı bu soru ve isteklere açıklık getirmek maksadıyla bu konunun açılması icap etmiştir.
Öncelikle forum sayfamızın en alt bölümünde belirtildiği üzere;
"Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer...
13- Yasal sebeplerden dolayı hiçbir üyeliğin forum üzerinden tamamen silinmesi söz konusu olamaz, talebe göre üyelik aktivasyonsuz konuma getirilebilir. Daha fazla detay için Tıklayın
Merhaba değerli TürkHackTeam Üyeleri;
Son zamanlarda "Hesabımı Silmek İstiyorum." , "Hesabımı Kapatmak İstiyorum." , "Hesabımı Nasıl Kapatabilirim?" .vb konuların açılması ve bu konulara ayrı ayrı cevap vermek, açıklama yapmak durumunda kalmamızdan dolayı bu soru ve isteklere açıklık getirmek maksadıyla bu konunun açılması icap etmiştir.
Öncelikle forum sayfamızın en alt bölümünde belirtildiği üzere;
"Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer...