Turk Hack Team Host Dosyası Silici v1.1

Ariss

Kıdemli Üye
8 Mar 2016
4,583
114
uzay
✯Turk Hack Team Host Dosyası Silici v1.1✯


xRDuEc.png


Selamun Aleyküm THT ailesi, sizlere benim sık sık kullandığım kendim yazmış olduğum "Host Silici" yani bir nevi "Host Resetleyici" paylaşmak istedim. Kendim aktif olarak kullanıyorum, forumda da bulunmasını istedim. Bu küçük dosya ile sisteminizdeki host dosyasını tamamen silip yenileyebilirsiniz. Böylelikle ilk günkü haline yani "default" haline dönecektir.

xRDuEc.png



Oyunlar, programlar, zararlı yazılımlar olsun sisteminizde kurulduğu zaman "Host" dosyasına bazı verileri işlerler. Bu veriler zamanla istemediğimiz gereksiz veyahut sistem için zararlı duruma dönüşür. Özellikle çok fazla "crack" "lisanslama aracı" "torrent" kullanıyorsanız kesinlikle host dosyanızı restlemenizde fayda var. Bu tarz lisanslama dosyalarını hazırlarken programın lisans denetimini vs kapatmak için host dosyasına bir takım değişiklilik yapıyorlar. Bunun için bu host dosyası resetleyici kullanarak zahmetsiz ve hızlı bir şekilde host dosyanızı resetleyebilirsiniz.

tJoGV2.gif



nrbm6a.png


-----------❦Hakkında❦-----------

Desteklediği İşletim Sistemleri : Win Xp+ edition/7/8/10

Tür : exe

Boyut : 137 kb




İndirme Linki

Turk Hack Team Host Dosyası Silici v1.1 İndir


Rar pass


Yasal Uyarı : Oluşabilecek bütün sorunlar kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

-----------❦Virus Total Sonuçları❦-----------


EXE SONUÇLARI




tJoGV2.gif

RAR SONUÇLARI



Anti ve Firewall'nızı kapatmanız gerekmekte. Host dosyasına müdahale ettiği için virüs olarak algılanıyor. Aynı şekilde vt yansımış

 
Son düzenleme:

Berceste.

Uzman üye
21 Tem 2020
1,029
960
Eline sağlık baya güzel olmuş birde defauld değilde default diye değiştirirmisin yazıyı :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.