Selamlar TürkHackTeam üyeleri, Ben Watnea!
Türk Hack Team Roadmap | Tool
Önce OKU!
Can sıkıntısına yaptığımı ve basic bir şey olduğunu söylemiştim. Bunu geliştirme kararı aldım ve web tarafına taşıdım bunun THT ne faydası olacak kısmı ise şöyle. Anka ekibinin gelmesiyle birlikte tekrardan parlayacak olan Web nasıl hacklenir, Penstester nasıl olunur? soruları patlayacak. Foruma yeni gelenler için gerçekten şıppa bas oku geç konu rehber tadında bir tool. Bunun için tekrardan söylüyorum geliştirilmeye açık güzel bir proje olacağına inanıyorum.
Bir nevi arşiv olacaktır kategoriler aslında bizim roadmap taslağımzıdır. Orada kategorilerde temel seviyeye gelene kadar
her kategorisinin serisine başlayacağım ve hep birlikte öğrenip/öğreteceğiz. Burayı arşivimiz olarak da kullanibiliriz.
Neler var?
> Pentester | Roadmap ( öyle fasa fiso değil )
Bütün kaynakları okudum inceledim. Kendimi zaten bu alanda eğitiyorum. Bu yüzden forumdan baya bir araştırma yaparak bir çok bilgi havuzu inşa ettim ve bunları sizler için derledim.
Blue Team alanı hakkında verilerim var ama bilgim yok. Bu yüzden blue team üyeleri ile destek olursa bana onu da ekleyebiliriz.
Konular aktif olarak işini iyi yaptığını herkes tarafından bilinen kişilerin 20 page mesajlarından/konularından/ yapılan çıkarımlar ile oluşturulmuştur.
Genel olarak @P4$A 'nın verdiği yanıt ve konuları öncünüz olacaktır. Anka Red Team @Veteran 7 ve @GECEGEZEN önderliğinde yapmış olduğu Eğitim'den + Site hackleme rehberi serisi'na kadar ele alınmıştır. Network gibi konularda okuyup derlediğim ve direkt temel odaklı makaleler alınmıştır. Makale sahiplerine teşekkür ediyorum.
> İçindekiler
- Network
- Linux & Bash
- Javascript
- PHP
- Python
- Web Zaafiyetleri
Değerli forum üyeleri proje geliştirilebilir mi? Nasıl olacağını tartışalım. İyi Forumlar
Kod:
git clone https://github.com/waatnea/Rehber.git
cd Rehber
cd ForumRehber
python3 roadmap.py
Görseller
Son düzenleme: