Turk olmak

Seriat

Yeni üye
28 Eki 2012
33
0
? videoda diyoki , türk olmak osmanlının borcunu ödemektir, "hovarda" babanın borçla yaşayan evladı gibi
osmanlı hovardamıydı? yani hovarda gibi boşuna para harcayan bir devletmi ? yoksa 2. abdulhamidin ülkenin borcunu kendi şahsi takılarını dahi devlete vererek ödemeye çalışan eşi gibi fedakar mı ? dünyayı fetheden fakat onların dilini dinini değiştirmeyen ve oralara islam nizamını getiren bir devlettir osmanlı, eğer osmanlı sömürgeci bir devlet olsaydı şuanda dünya türkçe konuşuyor olur ve herkes müslüman olurdu avrupada..
türkiye olarak biz osmanlının tırnağı olabildik mi ki.
Osmanlıda kuşlara dahi devlette ayrılan bütçesi vardı, Türkiyede ? yaklaşık 100 yıldır daha insanına bakamayan, ve uzun zamandır avrupa - amerika yalakası olan aciz bir ülkeyiz.
Potansiyelimiz var fakat aciz olmak işimize geliyor galiba.
40 kişiyle çin sarayını basan, yıkılmaz denilen bizansın kalelerini surlarını yıkan, güçlü ülkelerin ülkemize bir olup saldırmasına bile boyun eğmeyip milli ve dini duygularla savaşan , avrupaya korku salan, "Türkler geliyor"denildiğinde dahi yunanlıları-rumları balkondan atlatan millete TÜRK milleti denir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.