Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar türk sitelerini hacklemenin misyonumuza aykırı olduğunu biliyorum fakat bu site cinsel içerikli şeyler paylaşan yasal olmayan bi siteyi hacklesem bişey olurmu?
Soracağım soru şuki acaba şu metin2 ve wolfteam lol felaan filaan oyunlarında para vercez diye kandırıp hesap çalan sitelre haklesek bişe olurmu
Soracağım soru şuki acaba şu metin2 ve wolfteam lol felaan filaan oyunlarında para vercez diye kandırıp hesap çalan sitelre haklesek bişe olurmu
Sen kendin saldırsan bir şey olmaz. Ama mesela ben yardım etmem, desteklemem.. Onlar da hacker, sosyal mühendislik yapıyorlar. Aklı olan yemesin...
Hayır,Türk sitelerine kötü içerikli olsada saldırı yapıp burada sunamazsınız.
Ama KÖTÜ içerikli kürt(türklerle alay geçen demek istiyorum içerik derken)Vuruş serbest
Üstad önceden yöneticiler tarafından açıklanmıştı. Toplum ahlakına aykırı siteler tamamen serbest. İstersen zone bile alıyorsun. Zaten onlar türkçe olsa bile türk sitesi olamaz, Türkiye'de host edilemez. Yasadışı oluyor, Türkiye'de 18+ site kurmak yasaktır.
Hocam aslında ben bu yorumu Türk anayasısana göre yapmıpştım eskiden böyle bir sorun olmuştu
bende yetkili birsine sorduğumda biz Türk sitelerine saldırmayız diye mesaj atımıştı (P.M)
Zaten bakarsanız forumda yeniyim.Bilmem ne zaman açılmıştır o konu
İyi günler