Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rooter arzası olabilir altyapı çalışması olabilir yada internet sağlayıcınız interneti kesmiş olabilirSelamun Aleyküm Hocalarım Arkadaşlarım Dün Sabahtan Beri Böyle Bir Şey Geliyor Ve İnternete Bağlanıyor Ardından İnternet Kullanılamıyor Diyor Acil Yardım İstiyorum Şimdiden Teşekkürler iyi günlem
Teşekkür ederim bi araştıracağımRooter arzası olabilir altyapı çalışması olabilir yada internet sağlayıcınız interneti kesmiş olabilir
Tabi ki ama belki yardım ederseniz firmaya boşuna para vermem diye düşündüm.Bu tür yardımları THT'den değil de ilgili firmanın müşteri hizmetlerinden almanız daha iyi olur diye düşünüyorum
Geçen hafta salı ödedikinternet faturasını ödedinizmi![]()
Yok giriş yapmadım ama bi bakayım teşekkürler.Merhaba, modem arayüzünden hesabınıza giriş yaptınız mı? Modem resetlendiyse hesap gitmiş olabilir.
Teşekkürler altyapı kaynaklı olmuş.Merhabalar,
bunun iki sebebi olabillir. İnternet sağlıyıcınız internetinizi isteyerek kesmiştir. Bunun olması için internet faturanızı ödememiş olmanız gerekiyor. İkinci seçenek ise bir çalışma olması ve kısa süreliğine kesi olmasıdır. İnternet sağlıyıcınızı arayıp daha detaylı bilgi edinmenizi tavsiye ederim.