TURKHACKTEAM Art 1337 - RAUN

bugra69

Yeni üye
9 Tem 2015
47
0
Ellerine sağlık. Göze hoş gelen ve bir o kadarda profesyonel bir çalışma olmuş.
 

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
Tht yi bu kadar anlatan bir tasarım olamaz ne yapıyorsa hepsi var hemen hemen ellerine sağlık raunum ..
 

Black Power

Özel Üye
8 Tem 2012
11,765
22
Başlayalım?
Yine herzamanki gibi mükemmel bir çalışma olmuş. Bu seferki bi ayrı güzel mi olmuş diyeceğim de, hepsi ayrı bir güzel oluyor işin aslı.

Emeğine sağlık, çok başarılı ...
 

RAUN

Efsane Grafiker
19 Haz 2011
6,697
113
Reykjavik
Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Bir grafikerin en mutlu olduğu an yaptığı çalışmaların başkaları tarafından beğenilmesidir, inanın bana başka bir şey istemiyoruz. Yorumlarınızı görmek gerçekten beni çok sevindirdi tekrar tekrar çok sağolun varolun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.