- Konuyu başlatan
Teşekkür ederim, inşallahEline SağlıkUmarım Grafik Tasarımcısı Olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim, inşallahEline SağlıkUmarım Grafik Tasarımcısı Olursun
Elinize emeğinize sağlıkSelamlar TurkHackTeam Ailesi! Bugün Sizlere TurkHackTeam Ekipler & Timler İçin Yapmış Olduğum Gif Tasarımlarını Paylaşacağım.
Administration
![]()
Anka Red Team
![]()
Anka Underground Team
![]()
AR-GE Ekibi
![]()
Basın & Medya Ekibi
![]()
Blue Team
![]()
Tasarım Ekibi
![]()
Moderasyon Ekibi
![]()
Üst Düzey Yönetim
![]()
Ben @an0un
Grafik Tasarımcısı Olmaya Çalışıyorum
Geri Bildirimleriniz Bu Süreçte Benim İçin Çok Önemli
cevabını şimdi gördüm eyvallahTeşekkür ederim hocam, aslında titreşim efektini elimden geldiği kadar kısmaya çalıştım haklısınız. Efekti kaldırsam da çok sade duracaktı ondan dolayı ekledim teşekkür ederim bi alternatif bakmam lazım o efekte![]()
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim hocam, imzam tasarımın görselliğini bozmaması adına yaptığım çalışmalarda genellikle opaklığını kısarak koyuyorum. Eğer bu durum çalışmanın bana ait olup olmama durumunu zedeliyorsa tabii ki opak halde yapabilirimEline sağlık başarılı bir çalışma olmuş ama imzalı olanları imzanızı biraz daha belirgin yaparsanız daha iyi olur boyutları küçük olduğu ve imzanızı opaklık mı? kullandınız yada vermiş olduğunuz imzanın rengi soluk gibi bu da imzanızı var mı? yok mu? arasında kalıyor.. imzalarınızı belirgin yaparsanız herşey rayına oturacaktır...
Bozmakla alakalı değil biliyorsunuz ki? bölüm kurallarına göre imza şart belirgin olursa daha iyi olur? bu durumda zaten imzasız olanı paylaşmışsınız..Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim hocam, imzam tasarımın görselliğini bozmaması adına yaptığım çalışmalarda genellikle opaklığını kısarak koyuyorum. Eğer bu durum çalışmanın bana ait olup olmama durumunu zedeliyorsa tabii ki opak halde yapabilirim![]()
Tamamdır hocam hemen opak imzalı gif'leri ekliyorumBozmakla alakalı değil biliyorsunuz ki? bölüm kurallarına göre imza şart belirgin olursa daha iyi olur? bu durumda zaten imzasız olanı paylaşmışsınız..
İmzan gözüksün yeterli, eline emeğine sağlık gayet güzel çalışma olmuş..(İmzalar Opaklaştırılmıştır - Sayın Moderatörlerimiz, Sizleri Yorduğum İçin Gerçekten Kusura Bakmayın)
İmzalı Administration
![]()
İmzalı Anka Red Team
![]()
İmzalı Anka Underground Team
![]()
İmzalı Ar-Ge Ekibi
![]()
İmzalı Basın & Medya Ekibi
![]()
İmzalı Blue Team
![]()
İmzalı Moderasyon Ekibi
![]()
İmzalı Tasarım Ekibi
![]()
İmzalı Üst Düzey Yönetim
![]()
@Thereaqerx Hocam imzamın boyutlarının iyi olduğunu düşünüyorum bu boyutta küçük gözüktüğünün farkındayım fakat yeni sekmede vb. açarsak boyutunun yerinde olduğunu düşünüyorum.![]()
Hani bizeSelamlar TurkHackTeam Ailesi! Bugün Sizlere TurkHackTeam Ekipler & Timler İçin Yapmış Olduğum Gif Tasarımlarını Paylaşacağım.
Administration
![]()
Anka Red Team
![]()
Anka Underground Team
![]()
AR-GE Ekibi
![]()
Basın & Medya Ekibi
![]()
Blue Team
![]()
Tasarım Ekibi
![]()
Moderasyon Ekibi
![]()
Üst Düzey Yönetim
![]()
İmzalı Administration
![]()
İmzalı Anka Red Team
![]()
İmzalı Anka Underground Team
![]()
İmzalı AR-GE Ekibi
![]()
İmzalı Basın & Medya Ekibi
![]()
İmzalı Blue Team
![]()
İmzalı Moderasyon Ekibi
![]()
İmzalı Tasarım Ekibi
![]()
![]()
İmzalı Üst Düzey Yönetim
![]()
Ben @an0un
Grafik Tasarımcısı Olmaya Çalışıyorum
Geri Bildirimleriniz Bu Süreçte Benim İçin Çok Önemli
Sağol abi teşekkürlerBaşarılarının devamını dilerim kardeşim.
Hani bize![]()
Teşekkür ederim hocamİmzan gözüksün yeterli, eline emeğine sağlık gayet güzel çalışma olmuş..
Elinize sağlık hocam.Selamlar TurkHackTeam Ailesi! Bugün Sizlere TurkHackTeam Ekipler & Timler İçin Yapmış Olduğum Gif Tasarımlarını Paylaşacağım.
Administration
![]()
Anka Red Team
![]()
Anka Underground Team
![]()
AR-GE Ekibi
![]()
Basın & Medya Ekibi
![]()
Blue Team
![]()