Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorum yapıyorum Hiç güzel olmamış :trl
Elline Sağlık Benim içinde Yaparmısın acaba 1 tane![]()
Eline sağlık hocam biz ona hazır demiyoruz presets diyoruz.![]()
...Süper olmuş
...
Süper olmuş.
Güzel Olmuş ...
...Güzel olmuş
Eline sağlık.
Ellerine saglik
elnze saglk
Eline sağlıq süper olmuş kullana bilirmiyim yani TurkHackTeam yazısının altından kendi nick name yaza bilirmiyim (onusda yaza bilmeyeceğim neyse birini buluruz)
anlamadın beni hocam logoyu yazıyı silmek veya değiştirmek istemiyorum bu introya+kendi nick name eklemek iştiyorum bide bende Linux windwosum yok yoksa yaparım after indirmeyeValla sana bi sır veriym mi?
Videoda klonlama yaparak onun üzerinde değişiklik yapmak videoyu baştan yapmaktan daha zordur. :trl
Bununla uğraşma derim, kendi logonu yap photoshop ile. Sonra aftera al her bir katmana transform ver bundan daha güzel olur.
Hem hadi tht yi sildin diyelim, o kolay. Kolay derken zor ama kolay diyorum. Neden dersen, tht nin logoyu nasıl klonlayacaksın?
E heralde :trlEline Sağlık ... Güzel![]()
Ha o kolay iş. Halledersin bir şekilde.anlamadın beni hocam logoyu yazıyı silmek veya değiştirmek istemiyorum bu introya+kendi nick name eklemek iştiyorum bide bende Linux windwosum yok yoksa yaparım after indirmeye
Eline Sağlık