TurkHackTeam WalPaper

emredont

Uzman üye
11 Eki 2012
1,537
0
Hacker
Olmadıysa Kusura bakmayın kesmeler vs vs yanlış olduysa sizden özür diliyorum arkadaşlar basit bir çalışma olmadı 2 saat uğraştım reismleri buldum silmeleri yaptım ve halletmek çok sürdü umarım beğenirsiniz emeğime değmiyştir

buyrun link

[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]

net görmek için=http://m1304.hizliresim.com/18/u/mgvt2.jpg

dediğim gibi umarım beğenirsiniz acemi bir çalışma kesmeler yanlışşa söyleyin bundan sonra çok kesme aracını kullanayım
 

-FOX-

Kıdemli Üye
23 Eki 2011
4,675
0
kocaeli
güncellemene gerek yok zaten görünüyor.yaptığın flood sayılır çalışmana gelince bu işte yeni olduğun belli daha da çalışarak bişiler yapabilirsin...
 

Rmus

Üye
20 Eyl 2010
67
0
İzmir
Yazı çok küçük kalmış ve çok kalitesiz olmuş , renk uyumuda kötü ve tahminim hazır arkaplana sadece yazı yazmışsın başarılı işler yapmak istiyorsan uğraşman gerekir.
 

-KaraLeke-

Uzman üye
24 Haz 2012
1,200
0
I Don't Know
Kesimlere çalışmanı öneririm. Çok hatalı yapıyorsun. Dene olmuyorsa hala tw ile gösterebilirim boş zamanımda. Turk Hack Team yazısı çok küçük ve üstte kalmış. Çalışmaya pek uymamış açıkçası.Ateşleride sen yapmışsın sanırım onda da daha kolay yol var. Kesmişsin ama çok keskin olmuş üst tarafları yani alev görünümünü bozuyor. Daha kolay yolu var ;)

Bu söylediklerim seni bıktırmak için değil aksine daha da uğraştırıp iyiye kavuşturabilmek için. Ellerine sağlık.


Not: Flood yapıyorsun buna da dikkat etmeni öneririm
 

Rmus

Üye
20 Eyl 2010
67
0
İzmir
Özür dilerim kardeşim dikkat etmemişim , ve alevleri oraya yerleştirmen çok kötü , bunun bir taktiği var. Onu yakında sizlerle paylaşayım bari. Konuyu açınca sana özel mesaj atarım dostum alevler daha gerçekçi olur.
 

serox21

Uzman üye
24 Eyl 2012
1,534
0
Toprak'tan
kesimleri kementle yapıyorsan vazgecmelisin :) pen tool kullanmanı tavsiye ederim sıfır hatalı kesim ortaya cıkar eline sağlık :)
 

Rmus

Üye
20 Eyl 2010
67
0
İzmir
Arkadaşın dediği gibi pen ile kesim yapmak daha iyi fakat ilk başlarda zor gelebilir elin alışır ve tam kavrarsan çok rahat olduğunu sende görürsün.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.