TurkHackTeam WebView Uygulaması! - İndirme linki!

LiGhTsHoW

Üye
8 Nis 2016
86
0
Hepinize Selamun Aleykum. Öncelikle dün yaşanan patlama olayındaki Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, Ailelerine baş sağlığı ve sabır diliyorum.
TurkHackTeam İçin mobil uygulama yaptım. Fakat bu uygulama resmi değildir. Kullanmak size kalmış. Uygulamada sadece 1 adet geçiş reklamı var. Dediğim gibi uygulama resmi olsaydı reklam koymazdım.
Uygulama fotoğrafları:
5L791z.png


o03QMX.png



Fakat TurkHackTeam sitesinin WebView moduna uyumlu olmadığını gördüm. Ekranı sağa sola sürüklerseniz ekranın diğer taraflarına gidebilirsiniz. Bunu düzeltmek için çok uğraştım fakat galiba Site WebView'e uyumlu değil. Özür dilerim.


Uygulamayı google play'e yükleyemedim. Daha önceden Developer hesabım ban yedi. Sebebi ard arda böyle WebView uygulama attığım için. Bende dosya tc'ye yükledim.


İndirme Linki:Dosya.tc - ?cretsiz, H?zl? ve Kolay Dosya Payla??m?

Virustotal: https://www.virustotal.com/tr/file/bb044f9d9302d07f03f552aca2c29e258b1ac4bf321af7239bfe698340b92ff9/analysis/1481486494/

Hepinize iyi forumlar dilerim. Eğer uygulamayı kaldırmamı isteyen yetkililer varsa hemen kaldırırım. Şimdiden özür dilerim :)


Uygulamanın yapıldığı dil: Java
Uygulamanın yapıldığı program: Android Studio
 
Son düzenleme:

BozkurtOrdusu

Uzman üye
15 Tem 2016
1,871
0
Ankara
Öncelikle ÜDY'den izin almalısın aldıysan da konunda belirtmelisin ikincisi de bu uygulama mantığından en az 10 tane uygulama yapıldı bu forum için ancak yapılan tek şey siteyi uygulamaya aktarmak peki site varken neden senin uygulamanı kullanalım siteyle hiçbir farkı yokken hemde?
Bunu dikkate alarak yapsaydın keşke uygulamayı ama yapacak bir şey yok emek var ortada teşekkürümü veriyorum ben isteyen arkadaşlar kullanabilirler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.