TurkHackTeam Yeni Intro//Reflection

Sonsuza~Dek

Kıdemli Üye
25 Tem 2013
2,413
0
Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır uğraşıyordum üzerinde bitirmek istedim.Sonunda bitti...Sesler daha çok uğraşmama neden oldu,hazır değildir.Yarında şimdi yaptığıım tipografi intromu yayınlayacağım.

TurkHackTeam Intro -Reflection Design- - YouTube

üstad güzel olmuş fakat savaşıyoruz kelimesi ne yalan söliiyeyim biraz rahatsız etti destekleşelim tavsiyemdir başarılı bir çalışma olmuş :) :RpS_thumbsup:
 

Reflection

Özel Üye
10 Tem 2012
2,866
45
üstad güzel olmuş fakat savaşıyoruz kelimesi ne yalan söliiyeyim biraz rahatsız etti destekleşelim tavsiyemdir başarılı bir çalışma olmuş :) :RpS_thumbsup:

İyi bir dünya düzeni için beraber çabalayıp,savaşıyoruz :) Biraz sert kaçmış olabilir,bilemiyorum.
 

BY/SUSKUN

Uzman üye
10 Ağu 2007
1,602
1
T.C
bir video icin olması gereken kadar emek verilmis ve amacına uygun sekilde hazırlanmıs budurumda bize tebrik etmek düser çalışmalarınd abaşarılar dilerim
 

asdfsa

Üye
8 Şub 2012
139
0
Ankara
Kardeş bu harika birşey süper olmuş eline sağlık hangi programla yaptın nasıl bulabilirim bunu yardımcı olurmusun?????????
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.