Merhabalar degerli tht uyeleri merhabalar kardeslerım dunde belirttiğim gibi benım en buyuk amacım hayalım sosyal medya uzmanı olmak facebook ve ozellıklede ınstgramda profosyonelleşmek yanı hesap calabılmek yada hesap kapatabılmek yada kapanan hesabı acabılmek yada hesap kasabılmek yanı kısacası nedıyım leopic olsun veysel demir veya ducky layne gıbı kısılere ozenıyorum işte hedefım herseyım hayalım en az onlar kadar bılgı yetenek tecrube ve arşive sahıp olmak ıstıyorum ve bir yıldır mucadele edıyorum ama nasıl dıyıyıym ımkanlarım cok kıstlı oldugu ıcın bir yol katedemedım sizlerden el uzatıp destek vermenızı ısyıyorum allahın ıznıyle bu kardesınızın elınden tutun ve ayrıca sosyal medya konusunda facebook ve ozellıklede ınstagram hakkında kendımı gelıstırebılecegım uzmanlasabılecegım leopic olsun veysel demir veya ducky layne gibi olabılmek ıcın onerecegınız forum sıtelerı olsun yada arşiv dokuman olsun bana yardım edermısınız yanı tht dısında butur konuları ogrenebılecegım yada burdakı gıbı sosyal medya hakkında bılgı ogrenebılecegım yada kendımı geliştirebılecegım saglam forum sıteleri varmıdır yada siteler tsg de kapandı otarzda ıste yani kendimi nasıl gelıstırecegım kaynak tarzı herneyse lutfen yardımcı olurmuısnuz bana saygılarımla iyi formlar kardeslerım yardımlarınızı beklıyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: