Türkiyeye siber saldırımı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ExceLansPro

Katılımcı Üye
5 Haz 2016
574
0
Bugün online oyunları resmen oynayamadım pingim hep 1000 arası durmadan lag çıkıyordu.Çoğu Türklerde lag sorunu vardı özellikle cs go oyununda arada bir lag çıkıyordu.Sizce siber saldırımı var Türkiyeye?
 

DR4K0L0L

Katılımcı Üye
24 Şub 2016
891
1
Hayır, yaptığım HTTP Flood yazılımını test ederken bile gayet hızlı bir biçimde ulaşabiliyorum websitelere...

Haberlerde çıkardı, böyle bir saldırı olsa idi..
 

ShuJaira

Kıdemli Üye
26 Tem 2010
4,960
17
N-map
Arkadaşlar her olan internet sıkıntısı modemin gelip gitmesini Turkiyemize saldirimi var yok iste sunucarimi hacklediler böyle sacmaliklarla gelmeyin. Bizim ag altyapimiz sizin düşündüğünüz kadar basit değil. Artık Türkiyemizi basite indirgemekten vazgeçin.

Konu kilit.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.