S Sport Yeni üye Katılım 28 Şub 2013 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Konum 伊 Kredi 0 6 Mar 2013 #1 Öncelikle herkeze merhaba ben 2 3 gün önce turkojan programını indirdim ama programı kendi pc emde test ettigimde ip adresi gözükmedi lütfen yardım edin :/ video:: Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam acaba nasıl cöze bilirim
Öncelikle herkeze merhaba ben 2 3 gün önce turkojan programını indirdim ama programı kendi pc emde test ettigimde ip adresi gözükmedi lütfen yardım edin :/ video:: Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam acaba nasıl cöze bilirim
C crazyboy93 Uzman üye Katılım 8 Eyl 2009 Mesajlar 1,346 Tepkime puanı 0 Konum Vb.Net Kredi 0 6 Mar 2013 #2 Türkonajı durdurdular biliyorum ben hem o kadar iyi bi rat değil başka alternatiflere yönel . Oyla 0 Downvote
S Sansar Salvo* Kıdemli Üye Katılım 16 Eyl 2012 Mesajlar 2,197 Tepkime puanı 0 Konum Şehri Aziz Kredi 0 6 Mar 2013 #3 aynen katılıyorum başka yeni çıkan ratları dene çok daha güncellerdir... ve yardımcı olabilme imkanımız çok çok daha fazladır... Oyla 0 Downvote
aynen katılıyorum başka yeni çıkan ratları dene çok daha güncellerdir... ve yardımcı olabilme imkanımız çok çok daha fazladır...