Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerinize emeğinize sağlık hoş bir tasarım olmus
İsteme biçimin yanlış ama,Hoşuma gitmedi. THT 24 Years Special Logo +Ai bu konudaki hoşuma gittide avatar işte logo. wallpaper değil. Daha düzgün bişey yapar mısın. bu attığım konudaki benim gerçekten hoşuma gitti. masaüstüne olmuyor ama. yinede eline sağlık seninde.
Konuşmasını bilemedim kusura bakma. ama attığım linkteki gibi olabilir ben o tarz seviyorum.İsteme biçimin yanlış ama,daha düzgün den kastın nedir? Biraz daha açarmısın. Daha düzgün, senin istediğin gibi bir şey yapalım.
![]()
Şimdi attığın konudaki tasarım logo. Logo ile wallpaper aynı şey değil.Konuşmasını bilemedim kusura bakma. ama attığım linkteki gibi olabilir ben o tarz seviyorum.
sanırım o tarzda ama walpaper versiyon istiyor. mesela arka plan savaş alanı dramatik kıvılcımsı ateş parçaları var(şu kaynak makinelerinden çıkana benziyor.) tam ortadada o verdiği konudaki logo var filan...Şimdi attığın konudaki tasarım logo. Logo ile wallpaper aynı şey değil.![]()
sanırım o tarzda ama walpaper versiyon istiyor. mesela arka plan savaş alanı dramatik kıvılcımsı ateş parçaları var(şu kaynak makinelerinden çıkana benziyor.) tam ortadada o verdiği konudaki logo var filan...
ama aslında bitaz düşününce senin yaptığında tam olarak bu
sanırım o logoyu sevmiş...
Yok anlamadın sanırım yazdığımı. kırmızıyla mı çizmeliyim üzerini. linkteki logo olduğu için wallpaper olmuyor hani keşke olsa onu kullanırım. logonun wallpaper tarzı olsa kullanabilirim diyorum. Özetlemek gerekirse yukarda bir arkadaşın dediği gibi. Yaptığın resimdeki logo yerine linkteki logo olsa. ve wallpaper şekilnde olsa kullanırdım.Şimdi attığın konudaki tasarım logo. Logo ile wallpaper aynı şey değil.![]()
Sen başta böyle söyleseydin, tht logosu ilede yapardık yaYok anlamadın sanırım yazdığımı. kırmızıyla mı çizmeliyim üzerini. linkteki logo olduğu için wallpaper olmuyor hani keşke olsa onu kullanırım. logonun wallpaper tarzı olsa kullanabilirim diyorum. Özetlemek gerekirse yukarda bir arkadaşın dediği gibi. Yaptığın resimdeki logo yerine linkteki logo olsa. ve wallpaper şekilnde olsa kullanırdım.
takipteyim. sosyal medyayıda takipteyim bu eğer yaparsan wallpaper onuda takipteyim.Sen başta böyle söyleseydin, tht logosu ilede yapardık yabu yeni sosyal medya platformumuz olduğu için onun logosunu kullanmadım
Yarın gün içinde d bu tasarımda tht logolu versiyonunu yapar paylaşırım inşallah.takipteyim. sosyal medyayıda takipteyim bu eğer yaparsan wallpaper onuda takipteyim.