Öncelikle Selamın Aleyküm,
+ Üyelik adınız : NabuzAnka
+ Programın ismi : TuşBasan
+ Programın sürümü : 2.0
+ Kullanılan programlama dili : Visual Studio 2008
+ Açıklama : Önceki versiyona göre grafikleri elimden geldiğince iyileştirmeye çalıştım bazı olmayan tuşları koydum, özel tuşları koydum (print screen, end), hız ayarlarını koydum ve yepyeni özellik olarak metin yazıcıyı koydum.Fazla söze gerek yok
(not: fazla hızlı yapınca durdur tuşuna basılamıyor durdurmak için programı kapatıp açın.)
+ Programın ekran görüntüsü : Programa çift tıkladığınızda gelen görüntü:
Sanal Klavye butonuna tıkladığınızda gelen görüntü:
Özel Tuşlar Butonuna Tıkladığınızda Gelen Görüntü:
Metin Yazar Butonuna Tıkladığınızda gelen görüntü:
+ Programın İndirme Linki(isterseniz başka sitelerede upload ederim) : Link1:
TuşBasan v2.exe
Virüstotal:VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner (gördüğünüz gibi hiç virüs yok bazı anti keyloggerler keylogger sanabilior programın amacı zaten klavyedeki tuşlara basmak olduğu için sorun yok
)
Okuduğunuz için teşkürler yorumlarınızı beklioyrum programı fazla test edemedim eğer yanlışlıklar varsa söleyin lütfen
+ Üyelik adınız : NabuzAnka
+ Programın ismi : TuşBasan
+ Programın sürümü : 2.0
+ Kullanılan programlama dili : Visual Studio 2008
+ Açıklama : Önceki versiyona göre grafikleri elimden geldiğince iyileştirmeye çalıştım bazı olmayan tuşları koydum, özel tuşları koydum (print screen, end), hız ayarlarını koydum ve yepyeni özellik olarak metin yazıcıyı koydum.Fazla söze gerek yok
(not: fazla hızlı yapınca durdur tuşuna basılamıyor durdurmak için programı kapatıp açın.)
+ Programın ekran görüntüsü : Programa çift tıkladığınızda gelen görüntü:
Sanal Klavye butonuna tıkladığınızda gelen görüntü:
Özel Tuşlar Butonuna Tıkladığınızda Gelen Görüntü:
Metin Yazar Butonuna Tıkladığınızda gelen görüntü:
+ Programın İndirme Linki(isterseniz başka sitelerede upload ederim) : Link1:
TuşBasan v2.exe
Virüstotal:VirusTotal - Free Online Virus, Malware and URL Scanner (gördüğünüz gibi hiç virüs yok bazı anti keyloggerler keylogger sanabilior programın amacı zaten klavyedeki tuşlara basmak olduğu için sorun yok
Okuduğunuz için teşkürler yorumlarınızı beklioyrum programı fazla test edemedim eğer yanlışlıklar varsa söleyin lütfen
Son düzenleme: