TuşBasan v2

NabuzAnka

Üye
29 Kas 2010
92
0
Çok özür diliyorum arkadaşlar forumda uzun süredir online olamadığım için linkleri kontrol edememişim şu anda yeniledim çalışıyor olması lazım.

Dediğim gibi online sürem az olduğu için yorumlara geç cevap veriyorum ama yorum yapan konuyla ilgilenene herkese çok teşekkür ediyorum :)
 
Son düzenleme:

maviturk

Yeni üye
8 Ocak 2011
11
0
Güzel çalışma online oyunlar için falaln etkili olabilir ama geliştirilmesi lazım daha iyi sonuçlar yaratabilir ...
 

baho26340

Katılımcı Üye
1 Ara 2011
533
0
26
AYRILDI
NabuzAnka arkadaşım bir şeyi çok iyi düşünmüşsün oda flooderi kullanacağımız zaman başlat butonuna basınca textin numarası kaç bilmiyorum ama misal verecek olursam
Text1.Enabled = True yada false hatırlamıyorum tam
Bu özellik süper arkadaşım.
İyi düşünmüşsün + TEŞEKKÜR VERDİM
 
Son düzenleme:

M'aSaL

Katılımcı Üye
29 Eyl 2010
902
0
Konya
Teşekkürler ellerine sağlık ama biraz grafik destegi alsan daha estetik bir görünüm alabilirsin benden tavsiye ama yinede emek var teşekkürler.
 

NabuzAnka

Üye
29 Kas 2010
92
0
baho26340 arkadaşım şuanda programı yazarken hangi kodları kullandığımı hatırlamıyorum bir şey diyemeyeceğim ama teşekkür edriyorum.

Grafikler konusunda hakkınız var ama acemilik dönemime denk geldi, geliştirilebilir demişsiniz doğru bazen gaza geliyorum geliştireyim şu programı diyorum fakat uzun sürmüyor gaza gelişim :)

En azından 1 kişinin bile ihtiyacını karşılamışsam ne mutlu bana :)
 

TrAxe

Yeni üye
1 Ara 2011
15
0
Link Kırık Yenilersen Sevinirim , Sanalikada Çok işe yarıyor.zaten kullanıcılarda hep boyle programlar ararlar vs atmak için :)
 

By-Hard

Kıdemli Üye
28 Nis 2012
2,076
0
program için teşekürler bi sorum olucak knight online arka planda açık varsayalım ben bu programı açıp tuşları ayarladığımda ekranda oyunun mu olması gerek yoksa ben internete girip takılsam o knight ta mı basar yoksa benim o an olduğum yerde mi basar tuşlara???
 

NabuzAnka

Üye
29 Kas 2010
92
0
Link yenilendi....

@DesertEnvironment ekranda olması gerekiyor, sanal klavye bu program; yani tuşlara basıyor bot gibi değil tam olarak sadece tuşlara basar.
 

uqurdoqan

Üye
23 Şub 2012
129
0
Knightonline oynuyorum oyunda mesele hızlı birşekilde 7 8 tuşlarına basabilirmi yada başka bişey
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.