Windows Twitter'da şifre sıfırlama maili gelmiyor!

eskehacettepe

Katılımcı Üye
16 Şub 2019
915
5
selamün aleyküm nasılsınız twitter hesabıma erişemiyorum e postamı biliyorum sıfırlama bile olmuyor nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

EX

Deneyimli Moderatör
29 Mar 2020
1,958
1,287
Öncelikle detaylı bilgi veriniz. E pastanızı bildiğiniz halde sıfırlama yapılmıyor olması düşük ihtimal. Yeni bir cihaz üzerinden deneyiniz Daha kolay olacaktır.

Twitter giriş bölümünden e posta ya da kullanıcı adınızı yazınız. Önerim kullanıcı adı olacaktır. E posta karışıklığı yapma ihtimaliniz var.

Akabinde şifremi unuttum talebi ile gmailinize düşen bildirmi kontrol edin. Sonrasında gmaile gelen şifre değiştirme isteğinizi doğrulayarak hesaba giriş yapınız.
 

ozgur0479

Katılımcı Üye
20 Kas 2010
793
0
hocam eger sıfırlama maili gelmiyorsa adresinde sıkıntı vardı yani twitter üzerine kayıtlı adresin farklıdır yada o adresine benzer baska bir adresin olabilir
tabi adresini biliyorum dersen yeniden üyelik yerine kayıt olup o adresini bir yaz bakalım gerçekten o adres mi
 

DarkS0LDIER

Deneyimli Moderatör
5 Ara 2019
1,763
407
Sydney
Merhabalar, eğer yoğunluk var ise size mail gelmeme gibi bir durum söz konusu olabilir. Benim öneririm şifre yenileme isteği attıktan sonra bir kaç gün bekleyin, eğer bir kaç gün içinde mail gelmiyorsa mail adresinizin yanlış olup olmadığına bakın çünkü o hesapta başka bir mail adresi var ise şifre yenileme isteğinin cevabı o mail adresine gider.
Bir kaç gün beklediniz, mail adresiniz de doğru ise en iyi yol Twitter destek ekibi ile iletişim kurmak olacaktır. Bunun için ilk olarak Twitter help centerdan forumları deneyin olmaz ise mail adresine mail atınız.

Twitter mail adresi : [email protected]
 

FAKE HACKER

Katılımcı Üye
27 Şub 2021
403
117
Ar-Ge Kulübü
Merhaba,

öncelikle hesabınızın epostası olduğunuzdan emin olunuz.
eğer eminseniz ama hala mail gelmiyor ise [email protected] adresine mail gönderin ve mailinizin içinde durumu anlatın onlar gerekli işlemi yapacaklardır.
eğer bu yaptıklarınız işinize yaramadıysa bu linkler ve videolar yardımcı olacaktır:[ame]https://www.youtube.com/watch?v=sSr1597diuw[/ame]

https://help.twitter.com/tr/managing-your-account/problems-receiving-email-from-twitter

https://help.twitter.com/tr/managing-your-account/forgotten-or-lost-password-reset

https://answers.microsoft.com/tr-tr...ma-maili/e8e237d2-3f5a-4c9b-9c8a-563bbec3783b

https://yeni-kimlik.com/twitter-sifremi-unuttum.html
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.