Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben kendi telefonuma odin'den twrp yi atıyorum tamamlandı diyor fakat sistemin kendi recoverysi çıkıyor twrp değil. Ben twrp moduna nasıl geçicem.
Telefon = Samsung Galaxy Note 8
Sistem = android 9.0
Twrp surumunu kontrol et bende de ayni sorun olmustu surum yuzundenmis telefonun arkasindan yazan SM ile arat twrpyi
Yok indirdip yine attım kendi recoverysini açıyor
Adımları dogru yaptigina eminmisin odin kendisi reboot atmasin download modundayken kalsin pass yazinca download modundan sen cıkar cikardiktan sonra direk recoveryi acmaya calis
En güvenilir yöntem cmd'den atmaktır (hatırlamıyorum ama galiba POWERSHELL' den idi.) Odin ile atılacaksa Reboot seçeneğini aktifleştirin sonra telefon yeniden başlar.
Aynen dediğin gibi ancak "Telefon hakkında'ya girin derleme numrasına 7-8 kez basın açılacak.
Geliştirici seçenekler aktif olduktan sonra OEM KİLİDİ'Nİ VE USB HATA AYIKLAMA MODUNU AÇIN."
en başta bunun yapılması lazım .d
Dostum benim eskiden S3 mini (çakma) telefonum vardı, sonra J2 aldım (Kaçak ama çok süper). ROM/ROOT/TWRP falan yüklerken OEM kilidini veya USB Debugging'i açmadım ama gayet sorunsuz yüklenip çalışıyordu. Sonrasında J2 telefonumun OEM kilidini açtım ve telefon ROM yükleyene kadar çalışmadı![]()
OEM ve USB Debug açık olunca ne işe yarıyor tam anlayamadım, şimdi gugıla yazıyorum.
EK: https://www.cepkutusu.com/7298-oem-...a-oem-kilidi-nasil-acilir.html#sel=15:1,16:32 Burada renkli çizdiğim yerde anlatılan şey; telefon çalınırsa format atınca açılmaz! mı? Eğer böyleyse benim brick olan telefonum bu yüzden mi oldu? (Format ata ata)