Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Crackler bunun için var zatenMerhaba PUBG MOBİLE için (EMÜLATÖR) kullanımlı bir hile var bypass'ide mevcut yani bu hile cracklenebilirmi? (Hilede KEY Sistemide bulunuyor).
Oda Doğru Hocam Hile'nin İsmini vermek yasakmı değil mi bilmiyorum ama ünlü bir hile Global bir hile yani Birçok özelliği bulunuyor ESP'den AİMBOT'tan kastığım Skin(Görünüm Özelliği) vs Bulunuyor Bypass sayesinde Mobil Oyuncular denk geliyor Emülatörde Yani yapılabilirse çok güzel olur hocam.Crackler bunun için var zatenSeni alanında uzmanlaşmış kişiye yönlendirmek isterim @Napcaz Hocam müsait olduğunuzda bakabilir misiniz ?
Elimde Loaderı bulunuyor Onada giriş için key istiyor zaten.La oğlum her crack yazan yere beni alıntılamayın sanki bir halt bir şey biliyoruz, bahsettiğin hile eminim adam gibi korunuyordur korunmuyorsa bana denk geldiğinde cracklerim. Burda adamlıktan kasıt öznel bir yargı yani bana göre adam gibi korunmuştur başkasına göre tırttır bu işlerin türlü türlü ayrıntısı noktası var. Üzerinde profesyonelleşmesi de bir hayli zor ve emek istiyor. Ben daha yolun başında sayıyorum kendimi, bahsettiğin hilenin dosyalarını buraya at. Ben bakarım başkası bakar belki kırılır belki kırılmaz.
Themida kullanmışlar bunda da şimdilik benden umudunu kesebilirsinElimde Loaderı bulunuyor Onada giriş için key istiyor zaten.
LOADERİN İsmi Saçma Olduğuna bakmayın öyle kalmış
Loader - Hile Websitesi (REKLAM DEĞİL)
Birde şu hileye bakarmısın hocam Loader - Hile WebsitesiThemida kullanmışlar bunda da şimdilik benden umudunu kesebilirsin
tıpkısının aynısı, bunların hepsini toplayıp dövmek lazımBirde şu hileye bakarmısın hocam Loader - Hile Websitesi
Bencede birileri var bunların crackini yapabilende oda ücretli yapıyor ve kendiside satıyor şuandatıpkısının aynısı, bunların hepsini toplayıp dövmek lazım
işler tersine dönecekBencede birileri var bunların crackini yapabilende oda ücretli yapıyor ve kendiside satıyor şuanda
Key cracklenen kişiler tarafından oluşturulduysa key neden çalışmıyor anlamadım, bu crackleyememişler demek. At incelerim. bu konu altına yazma.@Napcaz kral Selamın aleyküm elimde yeni bir hile var hile için Free Key Oluşturulmuş Key Çalışmıyor ama şuanlık sana atsam bi zahmet baksan bişi çıkartabilinmi bundan? (Ha bide Oluşturulan key Crackleyen kişiler tarafından oluşturulmuş).