Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam Peki önerebileceğin ücretli üniversite var mı?Gideceksen açıktan gitme paran boşa gider. Yüzyüze git en kötü üniversite ortamını görürün network vs yaparsın işe girmen kolaylaşır vs vs. Dersleri geçecek kadar bilsen yeter. Bu sırada kendini geliştirmen lazım ama ben 4 yıllığa da tamamlayacağım dersen sadece dersini çalış.
Kısaca açıktan okumak için para verilmez illa para vermek istiyorsan yüz-yüze oku
Hepsi cırt 2000'den kalma pclerle hello world yazıyorsun hangisi uygunsa ve hangisinin sosyal imkanları daha iyise (öğrenci hayatı vs) ona gitHocam Peki önerebileceğin ücretli üniversite var mı?
Hocam Bilgi işlem tarafında calısmak istiyorum Ondan dolayı bilgisayar programcılıgı düsünüyorumyerinde olsam bilgisayar programcılığı veya mühendisliği gibi bölümler okumam. Artık çok fazla dallara ayrıldı bir alan seçip uzmanlaşmak lazım fakat Yapay Zeka bütün sektörleri neredeyse ele geçirmiş durumda. Şuanda en mantıklı okunabilecek bölüm Yapay Zeka ya da Elektronik Mühendisliği derim..
Açıktan ücretli üniversitesi okunmaz. Üniversite hayatını yaşaman ve hayata öyle bakman lazım. Sana çok şey katacaktır. Bir büyük tavsiyesi.Merhabalar ben suanda 12. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim Üniversitede 2 yıllık Bilgisayar Programcılıgı Düşünüyorum Ama Bölüm derslerim dısında diger derslerle pek aram yok Ücretli üniversitelere bakmaya calısıyorum(Acıktan) Sizce ne yapmalıyım?
Tavsiye için teşekkürler Normal üniversite önerisi yapabilir misin peki?Açıktan ücretli üniversitesi okunmaz. Üniversite hayatını yaşaman ve hayata öyle bakman lazım. Sana çok şey katacaktır. Bir büyük tavsiyesi.
Önermem. Bu bölümde yarış halinde olmalısın sen elinden geleni yap gideceksen özele yine bir kısım burslu ve indirimli git.Tavsiye için teşekkürler Normal üniversite önerisi yapabilir misin peki?
Taban puan istemeyen yada Taban puanı dusuk olan
Hocam noktayı koymuş ilave olarak güzel bir devlet üniversitesinde ya da özel vakıf üniversitesinde burslu yarı burslu Mekatronik Mühendisliği okuyabilirsin. İş çevresi çok geniş ve belirli büyük şehirlerde sürekli bir iş açığı mevcut. İş bulman da kolay olacaktır kendini geliştirirsen. Başlangıç ücreti de güzel. Sevdiğim bir abimin kızı evli 2si de mekatron müh. Yeni başladılar 40/50k arası alıyorlar. Tavsiye edebilirim. Yatkınsan tercih edebilirsin.yerinde olsam bilgisayar programcılığı veya mühendisliği gibi bölümler okumam. Artık çok fazla dallara ayrıldı bir alan seçip uzmanlaşmak lazım fakat Yapay Zeka bütün sektörleri neredeyse ele geçirmiş durumda. Şuanda en mantıklı okunabilecek bölüm Yapay Zeka ya da Elektronik Mühendisliği derim..
Teşekkürler hocam, Elimden geleni yapacağım.Önermem. Bu bölümde yarış halinde olmalısın sen elinden geleni yap gideceksen özele yine bir kısım burslu ve indirimli git.
Üniversite hayatını yaşa, dolu dolu. Hem bilgi birikim hemde anı yaşanmışlık. Bir kere geliyorsun dostum hayata, doğal ve içinden geldiği gibi davran. Zevk al, anı yaşa, geleceğe yönelik hedef koy ama üniversite hayatını yaşa kardeşim bir sorun olursa DM üzerinden iletişime geçebilirsin benimle, sınavında başarılar diliyorum.
Hocam belirttiğim gibi Bilgi işlem tarafında calısmak istiyorum + Olarak Muhendislik kazanmak suanda zor benim iciniiHocam noktayı koymuş ilave olarak güzel bir devlet üniversitesinde ya da özel vakıf üniversitesinde burslu yarı burslu Mekatronik Mühendisliği okuyabilirsin. İş çevresi çok geniş ve belirli büyük şehirlerde sürekli bir iş açığı mevcut. İş bulman da kolay olacaktır kendini geliştirirsen. Başlangıç ücreti de güzel. Sevdiğim bir abimin kızı evli 2si de mekatron müh. Yeni başladılar 40/50k arası alıyorlar. Tavsiye edebilirim. Yatkınsan tercih edebilirsin.
Açıköğretime bulaşma derim. Her zaman teorik ve pratiği harmanlayıp, sınav olsun uygulama olsun bir üniversitede bir ortamda hayata geçirmen senin için +1 olur.
Dostum bilgi işlem içinde elektrik elektronik ya da yazılım bilgisi gerektiriyor. Bunların eğitimi de mühendislikte ve güzel bir üniversitede okumakta gerekiyor.Hocam belirttiğim gibi Bilgi işlem tarafında calısmak istiyorum + Olarak Muhendislik kazanmak suanda zor benim icinii
Bunlara bakacağım hocam sagolasın.Dostum bilgi işlem içinde elektrik elektronik ya da yazılım bilgisi gerektiriyor. Bunların eğitimi de mühendislikte ve güzel bir üniversitede okumakta gerekiyor.
İlla da 2 senelik okuyacağım dersen
Sıralamalar üstteki sitede mevcut. Kendini geliştirebilirsen yine de elektrik sektöründe her yerde iş bulma imkanın mevcut.
Allah gönlüne göre versin