Arkadaslar elime yuklu miktarda para gecti. Hangi premium uyelikleri, ucretli programlari satin almami onerirsiniz ? Simdiden tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen git 5 binlik anyi virus al ben senin pc ne virus sokayim kardesim!Sağlam bi antivirüs ile başlayabilirsin .
Subnimal mesaj var profil fotonda degis onu kardesim.Server ile uğraşıyosan güvenlir yerden Java Dowlander Al
Subnimal mesaj var profil fotonda degis onu kardesim.
Sen git 5 binlik anyi virus al ben senin pc ne virus sokayim kardesim!
Senin sadece bana 1 mesajina bakar ip ni ogrendigim an o pc deki agdaki printerine bile sizarim...!Tek başına antivirüse güvenir önüme geleni kabul eder indirir girersem sokarsın virüsü kardeşim.
Ben cok ücgen gördüm kardesim.bide pc de gorduklerik var bak mesela o profil fotosunda en arkdaki yesile ve kirmiziya dikkat et o ortasi niyw parlak
kardesim gozunu ac biraz onun yanlari deyilde neden ortadi
neyse .
Kardesim renkli yazmak yasaktir ayrica yazma cok kotu duruyor bide kirmiziYazılımlara ucret ödeme cihaz al pc mesela daha iyi isini görür yazılımların gerek üyeligi gerek crackı var forumda hele turbobit felan dolu bosa para harcama
Senin sadece bana 1 mesajina bakar ip ni ogrendigim an o pc deki agdaki printerine bile sizarim...!
İp ni gizlemen hic sıkıntı deyil ! Suan bu siteyr girerken nasil iplerimiz adamlara geciyor her turlu ipni bulurum seninArkadaşın konusu ile alakamız kalmadı ama söyle istediğin yerden mesaj atayim. Yazıcımı da açtım bekliyorum![]()
İp ni gizlemen hic sıkıntı deyil ! Suan bu siteyr girerken nasil iplerimiz adamlara geciyor her turlu ipni bulurum senin
Abi k.b buyukmussun sonradan caktim benim dedigim coluk cocuklar yapiyor artik abi cok daha seyler var o cok guvenilir dedigimiz iphone ler hata iphone 6 ya sizdim kiz arkadasimin telefonuna .Bekliyorum güzel kardeşim. :RpS_thumbup: