Ücretli Wifi Kırıcı Var Mı?

Bromity

Kıdemli Üye
19 Ocak 2013
2,883
0
Güncel Ücretli Wifi Kırıcı Var Mı? Arkadaşlar Ücretsizleri Önermeyin Hiç Biri İşe Yaramıyor. Yetkili Arkadaşlarında Konuyu Silip yada Kitlemesine Gerek Yok Bilgi Amaçlı Konuyu Açtım.
 

white shade

Uzman üye
24 Eki 2014
1,832
13
Mars
Ücretli uygulama boşuna arama. Sihirli değnekle hacklenmiyor hiçbirşey. Bilienen teknikler işte. Hepsi aynı. 0-day exploit dışında hiçbir şeye para verme bence. Program olarak diyorum :)

O siteler nasıl kırıyo mu hocam.

atmaca7887
Genelde dolandırıcılık var bu hash kırma işinde ancak sağlam sitelerde var. Nasıl kırıyor der isen kanımca brute force veya decrypt edilmiş hash havuzlarını tarayarak.

Birden çok sunucuyla kırabilirsin kısa zamanda. Eee tabi çok fazla sunucu gerek :gülenyüz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

lTRl

Üye
26 Nis 2016
177
0
Hacı bilgisayarın varsa internetten port açma olayını araştır derim. Mesela çevrendeki bir wifinin adıyla port açıyorsun wifinin sahibi o port üzerinden şifreyi girip bağlanmaya çalışırsa şifreyi alıyorsun. Geniş çaplı bir bilgim yok üstün körü anlattım ama işe yaradığını duymuştum. tabi dağıtıcın olması lazım bildiğim kadarıyla.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.