Ücretsiz 7 Günlük Sanal Sunucu + DDoS

An0x

Üye
25 Haz 2016
140
0
Ücretsiz 7 Günlük Sanal Sunucu + DDoS

Merhaba dostlarım. Konumuzun içeriğinde sizler için 7 günlük sanal sunucu almayı ele alacağım. Tamamen ücretsiz fakat bir kaç şeye ihtiyacımız var.

GEREKLİ OLANLAR ;
• Telefon Numarası
• Free olmayan mail. (özel mail, [email protected] gibi)

Eğer bunlara sahipsek bedava 7 günlük sanal sunucumuzu alabiliriz.

site: http://cloudsigma.com/

Kanıt:


Evet Şimdi Geçelim Nasıl Alacağımıza.
Not: Ben daha önceden üye olduğum için, yeniden üye olamıyorum. İngilizce dilini anlayabilenler zaten çözecektir.

İlk Önce Üye oluyoruz.


Free olmayan mail (özel mail, [email protected] gibi) adresimizi giriyoruz.


Dostlar tekrar diyorum ben tekrar üye olamıyorum. Aktivasyon için bir kaç şey isteyecek onları yaptığınız zaman Bedava sanal sunucunuz aktif olacaktır. Windows, linux v.s işletim sistemleri mevcuttur. İngilizce dilini anlayabilenler zaten çözecektir.


BİR TEŞEKKÜRÜ EKSİK ETMEZSENİZ SEVİNİRİM.
 

Lestrox

Yeni üye
10 Ara 2015
9
0
Kardeşim eline sağlık yararlı bir konu, fakat özel bir mail adresi nerden bulacağız ki? Hostinger veya diğer bedava servislerden alsak olur mu acaba?
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.