Ücretsiz En iyi Hosting almak

Gece Suvarisi

Yeni üye
23 Eki 2014
43
0
Merhaba arkadaşlar uzun süredir arıyorum ama güncel değil bir çok site problemli ve sıkıntılı bana şöyle ücretsiz hosting alabileceğim ve 1-2 ay sonra kapanmayacak ömür boyu o hosting i kullanabileceğim ve hosting avantajları diğerlerine göre ücretsiz olmasına rağmen daha iyi olacak bir site önerebilir misiniz çok teşekkürler şimdiden.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

iProneooN

Uzman üye
25 Eki 2014
1,121
4
Ankara
Cevap: Ücretsiz En iyi Hosting almak için yardım

Aga öyle iş olur mu ya ben parayla alacam sen ücretsiz kullanacan birde ömür boyu ? Kesin phishing için istiyorsundur o yüzden kapansın istemiyosun ? Çıkın şu düşüncelerden onu alayım bunu alayım ama ücretsiz olsun
 

Gece Suvarisi

Yeni üye
23 Eki 2014
43
0
Cevap: Ücretsiz En iyi Hosting almak için yardım

kardeşim bilmeden yargılama insanları sadece basit bir ürün tanıtımı için istiyorum kapsamlı bir şey olmayacağı için free arıyorum korsan işlerle işim olmaz post kasmak için cevap yazma.
 

Fallage

Yeni üye
12 Ağu 2018
13
0
Cevap: Ücretsiz En iyi Hosting almak için yardım

Ücretli hosting sağlayıcıları ücretlendirmesini ay üzerinden yapıyor. Sen ücretsiz ve 1 2 ay sonra kapanmayacak bir hosting arıyorsun. Pek mümkün değil bu. İstersen az sorunlu ücretsiz hosting için yardım iste forumdan.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.