Ücretsiz Sınırsız Hosting Önerisi

reloadcryz

Katılımcı Üye
19 May 2018
281
2
İstanbul
Merhaba , bir site kuracağım fakat bütçem yok. Bunun için sınırsız üstelik ücretsiz bir hosting firması arıyorum. Bilen kişiler yardımcı olursa sevinirim.
 

reloadcryz

Katılımcı Üye
19 May 2018
281
2
İstanbul
Cevaplarınız için teşekkür ederim fakat poyrazhostingi kullandım , sınırsız değil.
Konuyu doğru olarak nereye açmam gerekiyordu ?
 

allover33

Yeni üye
16 Haz 2009
28
0
benimde ihtiyacım var arkadaşlar bu sanal kart yöntemi ile falan alıyorlarmış denedim çoğu yerde olmadı böyle bir açık bilen varsa yardımlarını rica ediyorum :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.